Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane
Hoşnudiye Mahallesi Ayşen sokak DORYA REZİDANS Ablok no 95 Tepebaşı/Eskişehir, Tepebaşı, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Göz Hastalıkları Randevusu

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği +48 daha fazla

Blefaroplasti

Blefarospazm Tedavisi

Blefarospazmda Botoks Uygulaması

Göz Hastalıkları Randevusu

Hoşnudiye Mahallesi Ayşen sokak DORYA REZİDANS Ablok no 95 Tepebaşı/Eskişehir, Eskişehir

Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane

1980 yılında Kütahya'da doğdum. İlk-ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra 1998'de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ni kazanarak Ankara ya gittim. Mezuniyetin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göz Hastalıkları ihtisasımı yaptım. Şanlıurfa'da mecburi hizmetimi tamamlayıp çeşitli illerde görev yaptıktan sonra 2015'te Eskişehir'e yerleştim. 7 yıl Yunusemre Devlet Hastanesindeki çalışmamın ardından kendi kliniğimde mesleğime devam etme kararı aldım. Göz Hastalıkları, göz çevresi estetiği , göz kapağı cerrahileri ve medikal estetik işlemler ile ilgili konularda hizmet vermekteyim.

I
Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Blefaroplasti

Seda hm ile çevremin tavsiyesi ile tanıştım göz kapağı ve göz altı operasyonu geçirdim , çok kısa zamanda harika sonuç aldım çok memnunum

Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Diğer

Gözümdeki yağ bezeleri için Seda hocama gitmiştim.Kliniğe girdiğimiz andan itibaren güler yüzlü bir personelle karşılanıyorsunuz.Seda hocam inanılmaz sabırlı, çok güler yüzlü ve kendinden emin, işine hakim bir hekim.İşini özenle yapıyor.Emin ellerdeniz

Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Randevu

Sayın Seda Durgut hocam benim pitoz ve göz kapağı sorunlarımı düzeltti süreç içinde güler yüzlü ve açıklayıcı tavrı ile bilgilendirdi ve destek oldu. Kendisinin ve ekibinin profesyonel olduğu aşikar. İlgili, bilgili, yardımcı ve aydın bir bilim insanı, onu keşfettiğim için mutluyum.

Z
Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Botoks

Dudak dolgusu için başvurmuştum. Olmayan dudağımı baştan yarattı resmen çok memnun kaldım

Randevuları güzel ayarladı. Farklı bir işlem için başvurdum ama yapmadı. İhtiyacıma yönelik davrandı. Yaşımı göz önünde bulundurdu. Doğru yönlendirdi. Kaş kaldırma ameliyatı oldum. Çok memnunum. Ekip arkadaşları da sıcakkanlılar. Her zaman iletişim kurabiliyorum.

Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Blefaroplasti

Benim bir gözümde doğuştan gelen küçüklük mevcut. Her iki gözümde de göz kapağı düşmesi var. Seda hanımdan önce bir çok dr la görüştüm. Hemen hemen hepsi bu şekilde devam, başarılı sonuç olmaz demesine rağmen seda hanım deneyelim dedi ve sonu harika oldu.iyiki diyorum yollarımız kesişmiş. Güler yüzüyle tatlı diliyle herşey güzel olacak dedi ve oldu. Bana özgüvenimi tekrar kazandırdığınız için aynaya artık daha gülen gözlerle bakmamda vesile olduğunuz için sonsuz minnetarım. Benim gibi şikayeti olanların mutlaka seda hanımla görüşmelerini tavsiye ederim.

Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Göz Hastalıkları Randevusu

Seda hocamıza 2 ay önce göz kapağı ve kaş kaldırma operasyonu oldum. Çoğu kişinin bana yaza doğru ameliyat olma demesine rağmen hocamız harika bir iz çıkardı ve henüz 2 ay olmasına rağmen izlerim yok denecek kadar az. Emeklerine sağlık, herkese canı gönülden tavsiye ediyorum

Y

Göz kapağı düşüklüğü için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. Ameliyatla göz kapaklarımı aldırdım ve kaşlarımı kaldırttım. Ameliyat çok güzel geçti. Doktorum çok ilgiliydi. Ameliyat sonrasında da takip etti. Kendisinden çok memnun kaldım. İz kalmaması için elinden geleni yaptı. Yaptığı işi çok umursuyor. Yanında çalışanları da sempatik ve güler yüzlü. Buz vs. gibi şeylerde kendisi veriyor.

I
Konum: Op. Dr. Seda Durgut Muayenehane Botoks

Seda Hocam ve ekibi cok profesyonel botoks,mezoterapi islemlerimi Seda hanima yaptiriyorum cok memnun kaldim ve duzenli olarak gidiyorum.Guleryuzlu ve hasta odakli olunması harika bir sey

Ç

Göz altı işlemi için başvurdum. Ameliyat oldum. 1 saat sürdü. Çok ilgilendi. Sürecim çok iyi geçti. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Benim için önemli olan buydu. Çok memnunum kendisinden.