Evlilik Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
KütahyaServi, Faruk Soydan Apartmanı, Atatürk Blv. no:7 D:B blok kat:4, 43020 Merkez/Kütahya, Kütahya Merkez, Kütahya
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Pervane Psikolojik Danışmanlık Uzm.Psk.Dan Seda Ersöz
Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneğinden temel ve ileri düzey ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) eğitimini tamamlamıştır. Şema Terapi eğitimini Türk PDR Derneğinden Doç.Dr. Aylin Demirli Yıldız süpervizörlüğünde tamamlamıştır.
Yetişkin Terapi ve Psikolojik Danışma , Aile ve Çift Terapisi/Danışmanlığı ,Evlilik Öncesi Psikolojik Danışma , Ergenlik Dönemi Terapi /Psikolojik Danışma alanlarında online ve yüz yüze terapi/psikolojik danışma hizmeti vermektedir .
Seda Hanım'dan gayet memnun kaldım. Kendisi problemlerimin çözümünde yorumlarıyla ve yönlendirmeleriyle çok yardımcı oldu. Kendisini herkese öneriyorum. Şehir dışında psikolog olan arkadaşımın yönlendirmesiyle görüşme sağladım. Yaklaşık 12 seans görüşme sağladım. Kendisi farkındalık kazandırmak üzerine çalışmalar yaptı. Kayıp yaşadığım bir dönemde kötü durumdayken görüşme sağladım.Bana farkındalık kazandırdı. Yas sürecimi kolay atlamamı sağladı. Gerçekten çok faydalı oldu. Seanslarım bittikten sonra da hayatımda birçok şeyi değiştirmemi sağladı.
g....
Seda Hanım 4-4'lük, çok beğendiğim , başarılı, mükemmel bir uzman. Kendisi ses tonuyla etkileyici ve bana huzur veren birisi. Seda Hanım'dan memnun olanlardan adını duymuştum ve araştırma yaparak görüşme sağladım. Kendisinin yumuşak oluşu, her şeyiyle beni etkiledi. İlk önce öğretmenini sevmeli başarılı olmak için derler ya onun gibi. Görüşmelerimiz her yönden bana çok iyi geldi. Seanslarımızı tamamladık ama Seda Hanım'ı görmek istediğimde arıyorum. Kendisinden aldığım seanslardan yüzde yüz memnunum.
Seda Ersöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Ersöz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Seda Ersöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Ergen Terapisi, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Seda Ersöz adresi nerede?Seda Ersöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KütahyaServi, Faruk Soydan Apartmanı, Atatürk Blv. no:7 D:B blok kat:4, 43020 Merkez/Kütahya Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Ersöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Ersöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Ersöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Ersöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Seda Ersöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Ersöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Ersöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Ersöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seda Ersöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Ersöz hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Ersöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.