Psikiyatri Randevusu
İsmet Paşa mah. Demircioğlu cad. Bayar Premium evleri D blok Kat:4 Daire 39, Çanakkale
Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
g....
Mayıs ayında ilk seansıma gittiğimde anksiyete seviyem o kadar yüksekti ki tir tir titreyerek baş dönmeleriyle ilk seansımızı gerçekleştirmiştik. İlaç kullanamıyorum kullandığımda da ölüyor muyum? Ne oluyor? Diye kaygılanarak bütün vücudum uyuşuyor dışarı çıkmaya korkuyordum. Bugün geldiğim noktaya baktığımda, Seda hanım benim için gerçek bir kahraman. Kendimi yeniden tanımamı sağlayıp, daha sakin yaşamayı, aslında bana beni öğretti. Psikolojik sorunlar soyut kavramlar olduğu için bu konuda gerçekten aynı dili konuşabildiğiniz bir uzmana denk gelmek çok önemli. Doğru tedavi şekli, tanıyı doğru koyma, hele ki sağlık kaygısı yaşayan biriyseniz çok kritik öneme sahip. Ben bugün dışarı çıkabiliyorum, ilaç kullanabiliyorum ve kaygılarımı kontrol edebiliyorum. Doğru uzmanı bulduğuma çok eminim kendi adıma Seda hanıma minnettarım. Sonraki seansımızı sabırsızlıkla bekliyorum
ub...r
Gerçekten ihtiyacım olduğu bir zaman da bana çok yardımcı oldu. Ileriki randevular da daha faydalı olacağını düşünüyorum.
m....y
O kadar iyi bi insan iyi bi doktorki onunla görüşdükten sonra bakış açım değişti kendimi daha iyi hissetmeye başladm görüşleri yönlendirmesi çok güzel onunla birlikte iyileşmeye çalışıyorum atlatıcağıma eminim doktor hanım sayesinde
i̇....
DEHB tanısı ile birlikte 2021 yılından bu yana düzenli olarak ayda/iki ayda bir olmak üzere görüşüyoruz. Samimi ve çözüm odaklı yaklaşımlarla beraber çekincesiz bir şekilde tedavim sürüyor. Kendisini işinde başarılı buluyorum.
as...i
Seda hocamla ailece yardım alıyoruz panik atak sorunumla ilgili çok güzel ilerliyoruz tedavim devam ediyor her sıkıntımda kendisi destekçim hocama çok güveniyorum panik atak hastalığında doktor güveni çok önemlidir yaşayan bilir o yüzden hocama çok teşekkür ediyorum saygılar sevgiler sunuyorum
Seda Hocam ile 6 aylık bir süre içerisindeyiz. Gerek yaklaşımı gerek önerileri nokta atışındaki görüşleri farkındalığımı artırarak bana kendimi daha iyi hissettirdi. İlaç kullanımında da inanılmaz dikkatli ve yön değiştirebiliyor. Faydalı olmak için elinden geleni yaptığını düşünmekteyim. Sevgi ve Saygılarımı gönderiyorum kendisine.
Tedavi sürecimin çok başındayım ancak şunu söyleyebilirim ki çok ilerleme katedeceğimiz konusunda oldukça güven veriyor. Çok iyi analizleri var. Farkına varmamı sağladığı birçok şey var şimdiden. İlgisine teşekkür ediyorum.
e....g
Seda hanımın sorunlarıma yıllardır aşinaymış gibi nokta atışı tespitler yaparak açıklamalar yapması beni gerçekten etkiledi. Şimdi iyileşme süreci için 1 aylık vaktim var. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum
bu...e
Psikolojik destek, çözemediğim konuda yardım almaktı, ilk ayda bile kendimde mucize değişim oldu.teşekkürler seda hanım...
Oğlum ve kendim için yardım alıyorum 2 senedir. Çok başarılı buluyorum. Çözüme ve sonuca odaklı çalışıyor Seda Hanım. Her zaman yanınızda desteğini hissediyorsunuz. Müteşekkirim.
Seda Mertol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Mertol, Psikiyatri. Size Seda Mertol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Psikiyatri Randevusu, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Panik Bozukluğu Tedavisi, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi.
Seda Mertol adresi nerede?Seda Mertol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa mah. Demircioğlu cad. Bayar Premium evleri D blok Kat:4 Daire 39 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Mertol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Mertol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Mertol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Mertol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seda Mertol hangi dilleri konuşuyor?Seda Mertol ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Mertol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Mertol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Mertol hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Seda Mertol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çanakkale Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çanakkale Majör Depresif Bozukluk