Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Dyt. Seda Nur Seyfi
Son zamanlarda kontrolsüzce aldığım kilolardan sonra kilo vermek için Sedanur hanımla görüşmeye gittim. Tahliller sonucu insülin direncim olduğu anlaşıldı. Sedanur Hanımın verdiği diyet ile hayatım düzene girdi. Kendisi işinde oldukça tecrübeli, disiplinli ve başarılı bir diyetisyen. Ayrıca sizin yaşam koşullarınıza uygun olarak ve isteklerinizi de dikkate alarak diyetlerinizi düzenliyor. En önemlisi de istediğiniz saatlerde kendisini arayıp aklınıza takılanları sorabiliyorsunuz. Güler yüzlü ve içten tavırları sayesinde motivasyonum yükseldi ve daha kolay kilo vermemi sağladı. Sedanur Hanım harika ve örnek bir diyetisyen. İyi ki varsınız. :)
i ...t
Uzun zamandır mide rahatsızlığı yaşamam nedeniyle DIYETİSYENE yönlendirilmem sonucu bir çok kez gittim lakin şu ana kadar tam sağlıklı çözüm yolları bulamamıştım memleketimde değerli hocama gitme fırsatım oldu sonucunda memnun kaldım kısa zamanda vermem gereken kiloları verdim kendini genç yaşına rağmen güzel yetiştirmiş, mesleki bilgiler ile güzel donatmış, insanı hem motive ediyor hem de stresini alıyor genç yaşında bu başarıları yakaladığından dolayı kendini tebrik ediyorum biz hastalarına da göstermiş olduğu sıcakkanlı ve tebessümün devamını diliyorum meslek hayatında başarılarının artarak devam etmesini istiyorum. Çünkü bu zamanımızda Seda hocam gibilere ihtiyaç var
öz...n
Bir çok diyetisyen deneyimim oldu sonuç hep pes etmek zorunda kaldım.Seda Hanımla tanıştım ilgisi o kadar yogunki çok rahat kilo verdim ilgisi ve anlayışınız için teşekkürler herkeze tavsiye ederim.Bu arada 30 kg verdim o kadar kaçamaklara rağmen hep sabırla anlayışıyla diyetten vazgecememe fırsat vermediginiz için çok teşekkür ederim Seda Hanım iyiki varsinjz
ga...
Diyetisyenlere karşı bir ön yargım vardı hazır bir liste ile hayatımızı yönlendirmeye çalışıyorlar diye düşünüyordum. Hemşireyim nöbetli çalışıyorum. Nöbet öncesi nöbet sonrası ne yemem gerektiğini bilemediğim için bir türlü diyetisyenlerden verim alamadım. Sedanur Hanım sağolsun hem nöbet öncesi hem nöbet sonrası ve gün içerisinde neler yemem gerektiğini öğretti. Görebileceğim en mükemmel, işinde en başarılı, araştırmacı bir diyetisyen. Sağolsun sayesinde kiloda verdim. Kilo verdikçe psikolojimde düzeldi. Karşısındakinin mutluluğunu ve sağlığını önemsiyor.
s....n
Görüşmelerimiz sırasında diyet adı altında her şeyin yasak olduğu eski listeleri ve tecrübeleri Seda hanım ile tek kalemde sildik attık sıkılmadan her zaman iletişimde kalarak büyük bir motivasyonla devam ettik. Ben bu travmatik olmayan kilo kaybı sürecini bir tek onunla halledebilirmişim çünkü çok defa doğru bildiklerimi düzelttik birlikte. Her şey için bir kez daha teşekkür ederim
Seda Nur Seyfi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Nur Seyfi, Diyetisyen. Size Seda Nur Seyfi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Seda Nur Seyfi adresi nerede?Seda Nur Seyfi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenice mahallesi 183.sokak akagündüz apartmanı kat:3 no:7 Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Nur Seyfi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Nur Seyfi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Nur Seyfi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Nur Seyfi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Seda Nur Seyfi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Nur Seyfi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Nur Seyfi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Nur Seyfi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seda Nur Seyfi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.