Merhaba, ben Uzman Klinik psikolog Seda Özsüzen. Psikoloji bölümü lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesinde tamamladım ve ardından yüksek lisansımı Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümü üzerine tamamladım. Şu anda İstanbul Üniversitesinde Çocuk Gelişimi bölümünde eğitimimi almaya devam etmekteyim. Marmara Üniversitesinden Aile Danışmanlığı eğitimimi ve Mehmet Teber'den Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimimi tamamladım. Lisans eğitimim boyunca gönüllü olarak Otistikler derneğinde staj yapma deneyimimin yanı sıra, Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İdea Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Tempus Psikoloji, İstanbul Bakırköy Adalet Sarayı, Küçükçekmece Adalet Sarayı, Özel Mavi Umut Eğitim Kurumları, Şişli Hamidiye Etfal Çocuk ve Ergen Psikiyatri servisi gibi pek çok kurumda staj deneyimim oldu. Şu anda seanslarımı bilişsel davranışçı terapi ekolüyle çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle online ve yüz yüze olacak şekilde gerçekleştirmekteyim.

Kartaltepe, Belediye Hekimi Sk. No:4,, Bakırköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +31 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Seda hanımdan yaklaşık 6-7 aydır seans alıyorum. Kendimi çözümleyemediğim, karışık hissettiğim zamanda başladık seansa. Geçen süre içinde duygularımı ve çıkış kaynağını çözümleyebiliyorum. Çevreme ve kendime karşı farkındalığım arttı. Kafamın içinde ki her sesin doğru olmadığını ve o olumsuz seslerden ibaret olmadığımı fark edebilmek bile bana çok iyi geldi. Kendimi sevmeyi ve seçmeyi öğrendim. Desteğini, samimiyetini ve ilgisini her seansta hissettim. Seda hanımın da dediği gibi insan sürekli değişen ve gelişen bir varlık. Yolumuz uzun, bu yolda desteğini almaktan memnunum :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Seda hanımla kızımın sorunları için görüşmeye başladık. Kızımın başa çıkamadığımız öfke problemleri vardı. Seda hanımla görüşmeye başladıktan sonra büyük değişimler oldu. Öfke patlamaları yok denecek kadar azaldı. Görüşmeye devam edeceğiz.

Seda Hanım'dan çok memnunum. Kendisi çok samimi, çok donanımlı birisi. Seda Hanım'ı sosyal medya üzerinden görerek ulaştım. 4-5 aydır danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Kendimi çok daha mutlu, huzurlu hissediyorum. Kendisi benimle beraber birçok farklı şeyi deniyor o yüzden de daha mutlu ve daha iyi hissediyorum.

C
Konum: Psikoroof Randevu

Geçmiş psikolog deneyimlerimden kaynaklı tereddütle gidip bütün önyargılarımı kaldırdığım bir psikolog Seda hanım. Kesinlikle öneriyorum ve teşekkür ediyorum

K

Seda Hanım'la seanslarımız gayet verimli ve olumlu ilerliyor. Samimi bir ortam var. Kendisiyle biz çok uyumluyuz. Seda Hanım'a insanların kolay ısınacaklarını ve yabancılık çekmeyeceklerini düşünüyorum. Seda Hanım'dan 5-6 seans danışmanlık hizmeti aldım. Seanslarımızdan sonra pozitif yönde değişim gözlemliyorum. Kendisiyle görüşme sağladığım için gayet memnunum ve isteyerek gidiyorum. Sürecime devam etmeye hevesliyim. Beklediğimden daha iyiydi.

Konum: Psikoroof Randevu

Seda hanımla birlikte farklı açılardan bakmayı ve kendimi faydası olan tek kişinin yine kendim olduğunu öğrendim iyiki yollarımız kesişmiş