E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir
Sevgili Hocam Seda hanimin takibine Ağustostan itibaren girmiştim.Ilaclarim,ignem ve diyet programı kapsamında düzenli görüştük.Tüm ben degerlerimde,seker ortalamamda gelişmeler oldu.Beslenme düzeni ve hareketle ve güvendiğim bir doktorla suan mutluyum.Mesleğimi bedensel ve ruhsal daha rahat yapabiliyorum.13 kilo verdim.Birçok kişiye ilham oldum.51 yaşında ilk defa 11 Kasım 2018 40. Istanbul Maratonuna katıldım.10 km yi Adimadim tscv için -riskli bebek tedavisi için tamamladım. Madalya mi aldım.Bitiş de hocami andim.Kendisine hastası olarak saglik ve huzur diliyorum.Emeklerine ve gönlüne saglik.Yetiştirdiği genç doktorlarla nice başarılar diliyorum.
se....
En başta egosu kesinlikle olmayan mükemmel biri. Önce insan sonra doktor cümlesi tamamlıyor sanırım. Teşhis konulamayan hastalığımı buldu iyileştirdi ve yok etti. Sabırla ilgilendi ve takip etti. Ne kadar teşekkür etsek az kalır. Allahım onu daima korusun. Sağlıkla huzurla tüm hastalarını iyileştirsin.
em...i
Ömrümüm yarısı hastanelerde ve doktorlarda geçti desem inanın abartmış olmam.bu zaman zarfında konulamayan hastalığımın teşhisini doktor Seda SANCAK koydu. 3 yıldır hastalığımın neden olduğu rahatsızlıklarımdan kurtuldum. ve 3 yıldan beri dua etmediğim,adını anmadığım tek bir gün yok. ALLAH yolunu izini açık etsin, her ne muradı varsa versin. bizim ülke olarak böyle idealist, böyle insan meslek sahiplerine ihtiyacımız var.ameliyatımdan hemen sonra Çorum'a tayin oldu.Çorum'a gidip görmeyi çok defalar düşündüm fakat şartlar el vermedi. İstanbul'a gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Allah'a emanet ol doktor (insan) SEDA SANCAK. bu ülkenin sana ve senin gbilerine ihtiyacı var.
fs...4
hayatımda karsılaştıgım en iyi doktor diyebilirim hastalıgımın teshisi ve tedavisi konularında cok yardımcı oldu kendisine cok tesekkur ediyorum ve istanbula tayin olacagı gunu dort gözle bekliyorum cunku daha onun kadar sevecen anlayışlı alcak gönullu ve işinde uzman bir endokrin uzmanı daha bulamadım hiç degişme seda hoca kib.
Seda Sancak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Sancak, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Seda Sancak adresi nerede?Seda Sancak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E5 Karayolu Üzeri İçerenköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Sancak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Sancak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seda Sancak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Sancak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Sancak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Sancak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Seda Sancak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla