20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Seda Sancaktar Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Seda Sancaktar Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
ha....
Bundan 7-8 ay kadar önce çirkin görüntü sebebiyle doktor hanıma başvurdum. 3 aylık bir tedavi sürecinden sonra ağzımda yeni dişler çıktı diyeceğim kadar sağlam ve güzel dişlerim oldu. Seda Hanım kütahya'nın 1 numarası olabilir. Şiddetle tavsiye ederim. 5 aydır yeni bir ağızla geziyorum. Teşekkürler :)
ha...e
mrb:seda hanım diş hekimim 3 adet ön diş ve kanal tedavisi yaptırdım 2 ,3 ay tedavim sürdü baştan biraz tırsıp korkum olsada bir cesaretle ani kararla dişlerimi yaptırdım hiç bir acı duymadan seda hanımlada a.daş gibi yardımcı olduğu için teşkkr ederim dişlerimdende memnunum temiz sağlıklı dişlerim oldu herkese tavsiye ederim başarılarının devamını dilerim...
os...r
doktor hanım son derece ilgili ve bilgili .geçen hafta kanal tedavisi için gittim çok memenun kaldım tavsiye ederim.ayrıca dişciden çok korkuyordum doktor hanımın gerek karşılaması gerekse tedavi sürecindeki davranışları hastayı çok rahatklatıyor herhangi bir aci sızlama hissetmiyorsunuz
ha...k
doktor hanıma dişlerimi yaptırmak için gittim. hassas bağlantılı bir protezden bahsetti ve onu uyguladı. son derece memnunum zaten bir sıkıntı olsa hemen yardımcı oluyor. fiyatlarıda çok uygun ödeme kolaylığıda sağlıyor çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim.ayrıca eli çok hafif hiçbirşey hissetmiyorsunuz.
ha...u
eli çok hafif ve çok güvenilirdir. üstelik çok ilgililer. ailemle beraber sadece seda hanıma muayene oluyoruz. bütün dolgularımı kanal tedavimi yaptı hepsinden çok memnunum.
Seda Sancaktar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Sancaktar, Diş Hekimi. Size Seda Sancaktar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Estetik Porselen, X-Ray, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dental Anestezi, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Subgingival Küretaj.
Seda Sancaktar adresi nerede?Seda Sancaktar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı Soydan Apt. B Blok Daire:3 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Sancaktar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Sancaktar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seda Sancaktar hangi dilleri konuşuyor?Seda Sancaktar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Sancaktar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Sancaktar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Sancaktar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Sancaktar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seda Sancaktar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.