Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Bi'Şey Seans Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Bi'Şey Seans Psikoloji
4 yıl aktif süren çoklu madde ve alkol kullanımım ile birlikte yediğim içtiğimden tat almayacak noktaya gelmiştim, yavaş yavaş her şeyim elimden gitti işim, evim, arabam, düzenim en önemlisi sağlığım bir gün sosyal medya da tesadüfen Seda Hanım'ın hesabına denk geldim, böyle bir sürece girmek için bir süredir kendime söylüyordum ve erteliyordum o gün ilgi alanı olan hastalıkları inceledim ve sonrasında iletişime geçtim Kasım'2021 de kendisinin uyguladığı ve aralıklarla devam ettirdiği bir takım yazılı testlerden sonra terapi sürecine başladık, ilk başlarda kullanımlarım devam etti sonrasında almam yada alabileceğim aksiyonları birlikte karar vererek detayını düşünerek almaya başladık, en etkilisi nüks durumlarında nasıl baş edebileceğimi belirledik, madde kullanımım azalarak sosyal içici noktasına geldi, korktuğum şeyleri başarabildiğimi hissettim, yaşam doyumum arttı, göremediğim özelliklerimi gösterdi, geçen süreçte hayır demenin zor olmadığını aksine iyi geldiğini öğretti, beni hep anladı, asla ima olsa dahi yaptıklarımı yargılamadı ,süreç boyunca nüks anlarımda hep yanımda oldu kendisine ulaşamama gibi bir sorun hiç yaşamadım, madde kullanımı durumu sadece kullanım ile ilgili bir problem olmuyor arkasında bir çok durum bırakıyor uzun uzadıya burada anlatılabilecek şeyler değil.
Özetleyecek olursam;
*Ben düzelmek istiyordum tek başına olmuyordu yapamadım ilk boşlukta başa döndüm
*Bu tarz anketlere başlarken yıldız verin 1'den 5'e kadar sayı söyleyin gibi talepleri olur firmaların ben hep her şeyin daha iyisi vardır diye düşündüm ve öyle kullandım ama Seda Hanım'a ilk defa 5 Yıldız, ben şuan yaşadığım hayatı temiz olmayı, ona borçluyum
*Yediğimden, içtiğimden tat almayacak haldeydim, kendime geldim
*Hayattan bir beklentim yoktu bitmiştim şimdi işime dört elle sarılıp çalışıyorum ve mutluyum
*Süreçte çok şey gösterdi öğretti ve öğretiyor
*Güvendiğim, üzüntümü, sevincimi rahatlıkla paylaştığım biridir.
e....y
Seda Hanımla terapiye başlamak hayatımda kırılma anı oldu.Her alanda başarısızlıklar ve iç sıkıntılarla boğuşurken bunu tam tersine çevirip daha önce olduğumdan daha iyi bi noktaya geldim.Etrafımdaki herkesin bu 7-8 aylık süreç sonrası bendeki değişimi farketmesi ve beni bu konuda sürekli takdir etmeleri en çok keyif aldığım ve ilerisi için beni motive eden kısım.Seda Hanıma güveniyorum hayat ne getirirse getirsin bir yolunu bulacağıma inancım tam.
n....a
12. Sınıf öğrencisi olarak ve yolunda gitmeyen şeyler için başlamıştık bu yola çok memnunum ve herkesin en zorlu sorunlarını bile seda hocamla çözebileceğine inanıyorum :)))))
g ...l
Seda hanım tedavim sürecinde hep benimle iletişim halindeydi ve bu süreci birlikte atlattık diyebilirim ve bana sorunlarımla nasıl baş etmem gerektiğini öğretti.
z....u
Kaygı problemlerim ve sosyal fobim oldugu için seda hanıma başvurdum. Uygulamalı çözümleri ve detaylı açıklamalarıyla özellikle sosyal hayatta küçükte olsa adım atmam gerektiğini farkettirdi.
Umarım tekrar görüşürüz
a....s
Kızım Atipik otizmli kalabalık,sesler ,arkadaş edinme korkuları ile Sayın Seda Soysal hanıma başvurduk Kendsinin Oyun terapi katkısıyla çok fazla olumlunuzla katettik çoğu korkusunu aşarak başarıda bulunuldu halen terapilerimiz devam etmektedir kendilerine katkılarınızdan dolayı çok teşekkğr ederiz
Geçmiş travmalara yönelik seans için gittim, bunları aşamıyordum.Direk çok samimi bir insan olduğunu fark ettim. İlk başta endişelerim vardı, çok verimli seanslar oldu. 2 aylık süreç benim açımdan çok iyi geçti.Şu an arada soruyor, arada haberleşiyoruz.Kendisine tavsiye üzerine gittim,çok memnun kaldım.Çok kaygılıydım, yaşadığım şeylerden dolayı güven sağlayabilmekte problem çekiyordum.İlk seans sonrası çok rahat hissettim, çok samimi olduğunu ve sonrasında danışanı ile gizlilik çerçevesinde olduğunu görünce gönlümce rahatladım.İçimi açtığımda inanılmaz rahatladım, onun sayesinde çok iyiyim.
Seda Hanım'dan çok memnunum, olumlu sonuçlandırdık.Herkese tavsiye ederim.Oğlumuzla ilgili problemler vardı, telefon bağımlılığı ve kaka problemimiz vardı.Kaka problemini hallettik ama telefon problemimizi 15 gün erteleyebildik.Daha sonra okuldan geldiğinde hemen eline aldı.Bu süreçte Seda Hanım da bizimle ilgilendi, yol kat ettik.Nasıl yapılması gerektiğini, neler yapılması gerektiğini öğrendik.Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Bir kere çok ilgili bir pedagog, en ufak şeyde arayıp bilgi veriyor şöyle yapalım diye.Oğlumun yanında görüşmek istemiyor, ona da dikkat ediyor.
Uzun süredir panik atak ile baş etmeye çalışıyordum ve bir sonuç alamıyordum.Ancak Seda hanımla terapi sürecine başladığımdan beri kaygılarımı anlamlandırmaya ve onlarla kısa sürede baş etmeye başladım.Bu zorlu süreçte kendisinin emeği benim için çok büyük,kendimi cok daha iyi hissediyorum
ç.....
Şimdiye kadar iyi gitti, oğlum gidiyor.Sık tuvalete gitme alışkanlığı vardı.Pandemiden sonra çok sık ellerini yıkıyordu, şimdi azaldı.Elindeki kirlilik hissini artık hissetmiyor.Dışarı çıktığında tuvalete gidemiyordu.Oğlumda hiperaktive de var, yavaş yavaş diğer sorun da gidiyor.Rehabilitasyona gidiyoruz, orada gidiyordu Seda Hanım'a, orada iletişim sağladık.Hiperaktive ve kekemelik var.Takıntı problemleri için hala da devam ediyoruz.Haftada bir kere gidiyoruz, gayet memnunuz.
Seda Soysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Soysal, Psikoloji. Size Seda Soysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Seda Soysal adresi nerede?Seda Soysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet, Vali Konağı Caddesi, Sorak Apartmanı No.109 Kat.2 Daire.3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Soysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Soysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Soysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Soysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seda Soysal hangi dilleri konuşuyor?Seda Soysal ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Soysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Soysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Soysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Soysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Seda Soysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu