Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
PROMPT Yöntemi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
n....a
Dil ve gelişim için tavsiye üzerine başvurduk. 9 ay boyunca seansa gittik. Seanslar sayesinde durumu çözüldü. Seda Hanım'ın aktif ve enerji dolu olması çocuğuma iyi geldi. Ayaz bu tarz insanları seviyor. Seda Hanım oğlumu çok iyi anladı. Sorunumuz çözüldü. Gelişimi de iyi. Artık oğlum kendi kendine oyun kurabiliyor, önceden kuramıyordu. İlgili bir uzman. Hiçbir sorun yaşamadım. Benim oğlumda yerinde duramadığı için iyi anlaştılar.
n....)
Çocuğum bazı sesleri çıkarmakta sorun yaşıyordu. Bu noktada destek almak amacıyla başvurduk. 6-7 ay seanslara gittik. Bu durumu çözüldü. Çok faydasını gördük ve süreci sonlandırdık. Seda Hanım çocuklara karşı çok ilgili. Benim çocuğuma karşı çok sabırlıydı. Sınıfta durmak istemiyordu ama birçok yöntem denedi. Kendini sevdirdi. İşini çok iyi yapıyor. Veli ile ilişkisini mesafeli bir şekilde kuruyor ve bilgilendirmesini yapıyor. Dil konuşma terapisi uzmanları arasında en çok beğendiğim kişi kendisi. Çok memnun kaldık. Çocuğuma verdiği emeğin karşılığını çocuğumdan aldı. Kısa sürede güzel sonuçlar aldık.
e....)
Otizmli kızımız için başvurduk. Dil gelişimi sıkıntısı var. Hiç konuşamıyor. İnternetten buldum ve DoktorTakvimin'den yorumlarına baktım. 12 seans aldık. Biz Zonguldak'tan gittik kendisine. Çok memnun kaldık. Bize faydası oldu. Okullar açılacağı için geri dönmek zorunda kaldık. Tatillerde tekrar kendisine gitmeyi düşünüyoruz. Sıcakkanlı bir uzman. Çok beğendim kendisini. Her şeyi herkesin anlayacağı dilden anlatıyor. Çok tatlı bir uzman.
m....)
8 yaşında kızım için başvurduk. Çıkaramadığı harfler var. 8 aydır gidiyoruz. Seda Hanım ile seanslarda çalışmak istiyor. Evde çalışmıyor. Evde çalışsa daha iyi olacak. Uzmanımız çok iyi birisi. Güler yüzlü ve ilgili. Biz memnunuz.
m....)
Seda Hoca'yı çok beğeniyoruz. Gerçekten güzel ilgileniyor. Oğlum başlangıçta gitmek istemiyordu ama sonrasında yavaş yavaş gitmeye başladı ve şimdi gitmek istiyor. Bazı kelimeleri telaffuz edemediği ve zorlandığı için başlangıçta gitmek istemiyordu, ancak şu anda böyle bir sorunumuz yok. Seda Hoca oldukça iyi, beğendiğimiz bir doktor. Kendisiyle 1 seneyi aşkın bir süredir görüşme sağlıyoruz. Oğlum ilk başta sadece 'anne' ve 'baba' diyordu ama şimdi gayet güzel konuşuyor ve her şeyi anlatıyor. İlkokula hazırlandık.
Şuan memnunuz. Çıkartamadığımız harfler vardı. Görüşmelerden sonra daha özgüvenli oldu ve çıkartamadığı harfleri çıkartmaya başladı. Kendisinin çocuklar ile iletişimi de güzel. Derste o gün ne yapıldıysa bana video atmasından memnun kalıyorum, Bende böylece hatasız çalıştırmış oluyorum. Güzel çalıştırıyor. Seda Hanım ile daha hızlı gelişim gösteriyor. Seda Hanım'ın ileride çok iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum.
s...
Önce çalıştığı kuruma başvurdum şansımıza Seda hocamız denk geldi. İyi ki de denk gelmiş kendisinden memnunuz. Kekemelik için başvurduk. Derslerimizde güzel gidiyor. Çevreme de tavsiye ediyorum
m...
Okulumuzun rehber öğretmeni tavsiye etti. Seda Hanım'a dil terapisi için başvurduk. Çok memnunuz, güler yüzlü, kızım kendisini çok seviyor. Çevreme tavsiye ediyorum.
e...
Seda hanıma kızım için başvurduk. Konuşma sorunuyla mücadele ediyorduk kızım zorluk çekiyordu. Seda hocanın çocuklarla iletişimi kuvvetli bir hoca kızım kesinlikle çok dinleyip, seviyor eğitmenliği tavrı hiç değişmeyen hocamız inanın ki nadir bulunan insanlardan enerjisi bambaşka. Şuan çok yol kat ettik mücadelenin yanı sıra doğru egitmenide bulmak önemli. Kesinlikle tavsiye ederiz.
s....)
Kendisinden, sıcakkanlılığından, çocuğumla alakalı ilgilenmesinden, davranış konusundaki samimiyetinden çok memnunum. Birkaç aydır görüşme sağlıyoruz hala devam ediyoruz. Seanslardan sonra çocuğum gayet pozitif, enerji konusunda aynı şekilde, yakınlık olarak daha iyi iletişime geçiyor. Yarımda olsa çok fazla çaba gösteriyor, çıkarmaya çalışıyor. Verdiği ödevler oyunlar üzerine olduğu için eğlenerek ödevini yapıyor.
Seda Taşdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Taşdemir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Seda Taşdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Seda Taşdemir adresi nerede?Seda Taşdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık Mahallesi Kevser Sokak No: 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Taşdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Taşdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Taşdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Taşdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Taşdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Taşdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Taşdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Seda Taşdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Taşdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Taşdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri