Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
t.....
Tavsiye üzerine kendisine ulaştım. Beraber online olarak 3 ay çalıştık ve sürdürülebilir sağlıklı beslenmeyi öğrendim kendisinden. Bu süreçte 11 kilo verdim. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Seda Ulutaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Ulutaş, Diyetisyen. Size Seda Ulutaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Seda Ulutaş adresi nerede?Seda Ulutaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mahallesi Naima Sokak No:9 B/2 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Ulutaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Ulutaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Ulutaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Ulutaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Ulutaş hangi dilleri konuşuyor?Seda Ulutaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Ulutaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Ulutaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Ulutaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Ulutaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seda Ulutaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.