Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Özel Şişli Kolan Hastanesi

Kendimde yaşamış olduğum fazla kilo problemiyle birçok diyet programları uygulamalarım oldu. Bu süreç lise döneminde başladı. Memleketim Gaziantep olduğu için yeme kültürü ve alışkanlıklarımızın büyük etkisi vardı. Fakat buna rağmen doğru bir şekilde beslenme düzeni ve egzersiz yaparak araştırmalarım ve uygulamalarım ile doğru beslenmeye öğrenmek için diyetisyen olmak ve bunu insanlara da öğretmek istedim. Çünkü kilo durumu birçoğumuzda psikolojik olarak birçok problem oluşturabiliyor. Bu durumu yönetebilmeyi öğrenmemiz çok kıymetli. Çok istediğim diyetetik bölümünü kazandıktan sonra üniversite sürecimde öğrendiklerimi ilk olarak kendimle uygulayarak yaklaşık 21 kilo kaybettim. Vücudumun ihtiyacına yönelik beslenmeyi ve egzersizi sağladım. Sonuçlar beni hem mutlu hemde sağlıklı hissettirdiği için önceki süreçlerde kendimde denediğim birçok kısıtlı diyetlerin insana eziyet dışında hiçbir şey yapmadığını anladım. Kendimize eziyet değil sadece vücudumuzu tanıyıp ona yönelik ilerlememiz ve bunu bilen bir uzman ile ilerletmemiz oldukça önemliydi. 4 yıl süren Üniversite sürecimi Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesinde tamamladım. Kendimi geliştirmeyi ve mesleki olarak ilerlemeyi sevdiğim için eğitim sürecimde 1 dönem Erasmus programına katıldım. Birçok ülke görerek beslenme düzenleri hakkında bilgim oldu. Bunların yanında birçok kongre, sertifika programları, gönüllü ve zorunlu stajlar yaptım. Sadece çalışmak değil yanı sıra sosyal yönden de gelişmek adına nane limon, tiyatro, dans kulüplerinde de bulundum. Mesleki gelişim ve akademik olarak da ilerlemek adına yüksek lisans eğitimini devam ettirmekteyim. Mesleğimi çok severek yaptığım için hastalarımın ve danışanlarımın yüzündeki bir gülümsemesi beni aşırı motive eder, bunu sağlamak için elimden geleni yaparım. Kişiye özgü beslenmeyi savunmaktayım. Biz diyetisyenler aslında birer terzi gibiyiz size en uygun olacak şekilde ölçüp, biçip, kesip düzenleyerek bir düzen oluşturmalıyız. Her diyet modelini herkes yapamayabilir, her kıyafet bedeni herkese olmadığı gibi. Yaşam durumunuza, iş durumunuza, hastalıklarınıza, kullandığınız ilaçlara, sindiriminize ve alışkanlıklarınıza yönelik planlanmalı ki 1-2 gün uyguladıktan sonra bırakılmamalı. Sürdürülebilir bir beslenme düzeni olması çok önemlidir. Pes edilmeden ilerlenmeli. Bana danışan her kişiye şunu söylerim lütfen benimle vücudunuza uygun beslenmeyi öğrenin ve bunu alışkanlık durumuna getirin ki verdiğiniz emeğe değsin. Mesleğimi çok sevdiğim için öğrencilere ve danışanlarıma destek olması adına 2 adet kitap yazdım. Beslenmenin önemini birçok kişiye anlatabilmek için birçok sunumlar yaptım ve yapmaya devam etmekteyim. Gelişimsel ve danışanlarıma daha iyi gelmek adına gelişimlerime devam etmekteyim. Vücudunuza en uygun şekilde beslenme düzenini sağlamak ve öğrenmek için bu yolculukta eşlik etmek isteyen herkesi beklerim :)
Sevgilerimle

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Kronik Hastalıklarda Beslenme

Yaklasik 2.5 ay evel Ic hastaliklar tahlillerimin yüksek çıkması ve dengesiz beslenme alışkanlıklarım sebebiyle diyetisyen seda hnm ile kolan hastanesinde yollarımız kesişti.
Her hafta belli günlerde randevular ile kilo ve beslenme takibimi raporlar,ölçümler ve diyet listeleri ile kontrol altına alarak 2.5 ay içinde 9 kg vermeme ve tahlillerimin yeniden eski normal haline gelmesine yardımcı olarak sağlığıma kavusmamda pay sahibi olmuştur.
Kilo verme ve sağlıklı kilomu koruma konusunda hala kendisinden destek almaktayım.
Gonul rahatlığı kendisini tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Randevu

Seda hanımla arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Sağlık sorunlarıma ve beden yapıma uygun hazırladığı beslenme programı sayesinde kısa sürede hem ideal kiloma çok yaklaştım hem de dengeli ve sağlıklı bir beslenme kültürüm oluştu. Her an ulaşılabilir olması, bütüncül yaklaşımı ve pozitif yönlendirmeleri ve işini severek yapması olmazsa benim için süreç zor olabilirdi. İyi ki yolum kesişmiş. Herkese yürekten tavsiye ederim

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Aralıklı Oruç Diyeti

Harika beslenme koçu, motivasyon ustası, iyi ki yollarımız kesişmiş, tek geçerim. Sağlıklı şekilde 11 kiloya sayesinde veda ettim

Ö
Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Gebelik ve Beslenme

Hamilelik sürecimde gitmiştim Kilom vardı ve daha fazla almamam gerekiyordu Hamile kaldığımda 86 kiloydum doğuma giderken de 86 kiloydum ve bebeğim 3 kilo 710 gram doğdu Hem kilomu korudum hem oğlum kilo aldı sağlıkla doğdu Kendisi beslenme konusunda çok bilgilendirici ve ilgili mesajlara bile cevap veriyor güler yüzlü Şu an oğlumla ilgileniyorum Tekrar diyete başlayacağım zaman kendisine gideceğim

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Kilo Verme Diyetleri

Doktorumun portein kaçağı ve böbrek fonksiyonları yavaşlaması teşhisi sebebiyle Seda Hanım ile tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Özellikle tedavimin iyi gitmesi amaçlı yaptığı beslenme programları sayesinde hem kilo verdim hem de sağlığıma kavuşma fırsatı buldum. Kan değerlerim eskisinden daha iyi ve kendimi de oldukça zinde hissediyorum. Seda hanım son derece yardımsever, anlayışlı ve ne istediğinizi doğru anlattığınız takdirde hedefe hızla sizi taşıyacak bir uzman. İletişimi, güler yüzü ve anlaşılır programlarıyla motivasyonu yükselten bir süreç yaşıyorum. Belli kalıpların içine hapsolmuş bir yönetmi yok. Devamlı yenilikçi ve kişiye uyum sağlamasını kolaylaştıran yönlendirmeleri var. Sonuç olarak asla pişman olmayacağınız biriyle tanışacaksınız buna eminim. Kendisinden aldığım programlara da uyduğumda sonuç almamamın imkansız olduğunu gördüm. Seda hoca iyi ki var...

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Kişiye Özel Beslenme Programları

İnanılmaz güleryüzlü ve ilgili bir diyetisyen. Birçok diyetisyen ile çalıştım ancak böyle sonuç alamamıştım. Tüm şikayetlerimi dinleyip tamamen bana uygun bir liste hazırladı. Diyet sürecimde 7/24 bana destek oldu, ani kriz anlarımda bile motive etti. Kaçamak yaptığım günlerde telafi etmem için alternatif öneriler sağladı. Yıllardır gitmeyen alt karnım nerdeyse tamamen gitti. Gözüm kapalı önerebileceğim birisi iyi ki tanımışım.

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Randevu

Cok severek gidiyorum cok faydası oldu kilo alma sürecimde cok cok sempatik güler yüzlü

Z
Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Sürdürülebilir Beslenme Alışkanlıkları ve Diyetler

Her şey o güzel gönlünüzce olsun Seda hocam.. Beni yıllardır yapamadığım/başaramadığım kilo savaşımda yoldaşlık edip bana yeniden inancımı kazandıran canım hocam, emekleriniz için size çok minnettarım.. Üzerimde çok emeğiniz var.. Yolunuz bahtınız hep açık, sağlıklı ve güzel olsun inşallah Hayatınızda başarılar dilerim

Y
Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Gıda İntoleransı Tedavisi

2 senedir sindirim sistemim ile ilgili çok ciddi sorunlarım vardı. O kadar farklı doktora göründüm fakat hiç bir gelişme kaydedemedim. Sonrasında karşıma Seda Hanım çıktı ve 3 haftada beni o kadar rahatlattı ki, gıda intoleransım varmış meğer bir çok gıdaya karşı. Nefes alamıyor, gündelik işlerimi bile yapamaz haldeydim, Seda Hanım sayesinde artık çok daha iyiyim 3 haftada beni iyileştirdi ve aynı zamanda kilo vermeme ve kas kütlemi arttırmama da yardımcı oldu. Sevmediğim hiç bir gıdayı diyetime eklemedi, seanslarımız çok eğlenceliydi. Sıra bunu koruyabilmeyi öğrenmekte. Ve eğer eğlenceli aynı zamanda da sağlıklı bir diyetisyen arıyorsanız SEDA HANIM diyorum

Konum: Özel Şişli Kolan Hastanesi Kanserde Beslenme

Beslenme ve diyetisyenim Seda hanımla meme kanseri tedavim devam ederken tanıştık bu süreçte nasıl beslenmeli ve aldığım kiloları nasıl sağlıkla vermemi sağlayacak bir programla iyi sonuçlar almaktayız. Pozitif enerjisi, güleryüzü ve yardımları için iyiki bu yolda birlikteyiz diyorum