Lisans eğitimi sırasında stajlarını Bahçelievler Bağlar Ortaokulu, Zeytinburnu Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Marmara Çodem Çocuk Destek Merkezi ve Gazi Ortaokulu’nda yapmıştır.
Mezun olduktan sonraki 2019 yılında başlamış olduğu Psikoterapi Enstitüsü’nde Uz. Dr Tahir Özakkaş öncülüğündeki 4 yıl süren Bütüncül Psikoterapi Eğitimini 2023 yılında tamamlamıştır.
Seanslarını Bütüncül Psikoterapi perspektifi bağlamında ergen ve yetişkin ağırlıklı olarak psikanalitik yönelime dayalı kurucusu olduğu Lotus Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde yüz yüze ve online şekilde sürdürmektedir.
ALDIĞI EĞİTİMLER
•Bütüncül Psikoterapi Eğitimi (288 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş – Teorik Yılı tamamlamıştır.
•Bütüncül Psikoterapi Eğitimi (288 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş – Formülasyon Yılı tamamlamıştır.
•Bütüncül Psikoterapi Eğitimi (288 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş – Süpervizyon Yılı tamamlamıştır.
•Psikanalitik Psikoterapilerde Masterson Yaklaşımı Eğitimi (72 saat) Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş
•Aktarım Odaklı Terapi Eğitimi (72 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş
•Süresi Sınırlı Dinamik Psikoterapi Eğitimi (72 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş
•Bütüncül Psikoterapide Rüyalarla Çalışmak Eğitimi (72 saat), Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Uz. Dr. Tahir Özakkaş
•Aile Danışmanlığı Eğitimi (464 saat), Bigem Akademi
KATILDIĞI KONGRELER VE SEMPOZYUMLAR
Kongre Adı: İkinci Ulusal Klinik Hipnoz Kongresi – 30/31Kasım - 1 Aralık 2019 –
Psikoterapi Enstitüsü Derneği
Sempozyum Adı: II. Okul Psikolojik Danışmanlık Sempozyumu – 14 Mayıs 2019 – PDR-
DER/İstanbul Kültür Üniversitesi
Psikodinamik Psikoterapi
f.....
Terapiye başlamadan önce içedönük ve insanlarla iletişim kurmakta zorlanan birisiydim, insanların benim hakkımdaki düşüncelerini olması gerektiğinden fazla önemsiyordum. Hayatın kendisi yeterince zor değilmiş gibi ben bir de insanların beni nasıl algıladıkları, benim hakkımda neler düşündüklerini düşünerek geçiriyordum, örnek vermek gerekirse bir kafede bir garsona rahatsızlık verir miyim düşüncesiyle istediğim bir şeyi bile isteyemiyordum. Seda hanıma çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve onunla konuştukça gerçek sorunlarımı görmeye başladım. Yaşadığım problemlerin aslında kırılmaktan ve incinmekten kaynaklanmış olabileceğini gördüm. Bu yüzden de Seda hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık sayesinde daha kendine güvenen ve girişken bir insan olduğumu söyleyebilirim.
İlk defa bir terapi yardımı alıyorum, çok çekinerek gittim. Seda hanım o kadar samimi ve içten davrandı ki bana huzur verdi. Gerçekten dinlenildiğimi hissettim, yapayalnız kaldığım kendi dünyamda bana ilaç gibi geldi desem yeridir, uzun süreden sonra anlaşıldığımı hissettim. Kendisine şükranlarımı sunuyorum ve çok teşekkür ediyorum
Sedanur Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedanur Duran, Psikoloji. Size Sedanur Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Online Terapi, Ergen Terapisi.
Sedanur Duran adresi nerede?Sedanur Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Asalet Sokak Başak Apartmanı Kat:3 Daire:6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedanur Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedanur Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedanur Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedanur Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sedanur Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedanur Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedanur Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedanur Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sedanur Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedanur Duran hangi sigortaları kabul ediyor?Sedanur Duran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu