Diyetisyen Sedanur Noyan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Atatürk Mah. Alemdağ Cad. Karanfil Sk. Ümraniye İş MerkeziNo: 2 Kat: 6 daire : 36, Ümraniye, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Atatürk Mah. Alemdağ Cad. Karanfil Sk. Ümraniye İş MerkeziNo: 2 Kat: 6 daire : 36, İstanbul

Diyetisyen Sedanur Noyan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı

Merhaba ben Diyetisyen Sedanur Noyan. Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden 2022 yılında mezun oldum. Üniversite boyunca Marmara, Sancaktepe, Ümraniye ,Çekmeköy ve Abdulhamid Han gibi İstanbul'da bilinen birçok devlet hastanelerinde çeşitli stajlar yaptım. Özel bir diyet kliniğinde 4 ay gönüllü stajyerlik ve asistanlık yaptım. Böylece Ofis Diyetisyenliği ve yüz yüze/ online beslenme ve diyet danışmanlığı hakkında tecrübe edindim. Sporcu Beslenmesi ve Çölyakta Glutensiz Beslenme eğitimi aldım. Ayrıca kendimi geliştirmek adına Anadolu Üniversitesi'nde Aşçılık okumaktayım. 2022 yılından bu yana online diyet hizmeti vermekteyim. Kronik hastalıklarda beslenme , obezite, yeme bozukluğu, gebe-emzikli , çocuk beslenmesi, tip 1(karbonhidrat sayımı) diyabet vb. birçok hastalıklarda beslenme ve daha birçok alanda sizlere hizmet vermek için buradayım. Bana ulaşmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz :)).

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sedanur hanımla yaklaşık 2 aydır doktorlar takvimi üzerinden tanıştım. İyi ki de tanıştık öncelikle çok güler yüzlü iletişimi kuvvetli istediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine. Listeleri çok sade ve ayak uydurması oldukça kolay emziren bir anne olarak bu benim için önemli çünkü yemek hazırlamaya çok vaktim olmuyor diyetten önce düzensiz bir yemek yeme hayatım vardı kendisi sayesinde bir düzene girdik çok şükür kesinlikle tavsiye ediyorum bir kaç ay daha beraber ilerleyeceğiz :)

Sağlıklı yaşam için başvurdum. 2 haftadır gidiyorum. Beslenme programını hazırlarken birlikte karar veriyoruz. Aradığımda ulaşabiliyorum. Çok güler yüzlü ve iyi bir uzman. Şeker hastalığım var sürekli bir şeyler araştırıyor. Danışan takibi iyi, danışanına değer veriyor. Memnunum kendisinden.

Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Sedanur Hanım ilgili bir diyetisyen. Bana özel diyet programlarını hazırlıyor. Her zaman telefon üzerinden de iletişim kurabiliyorum. Memnunum kendisinden.

Kilo vermek amacıyla kendisine başvurdum. İletişimi çok güzel. Yeme bozukluğu sorunum var. 3 seans boyunca gidiyorum, protein ağırlıklı beslenme programı hazırlıyor, yeme ataklarımı azalttı. İlgili ve alakalı bir uzman. Ben memnunum kendisinden. Sürecim devam ediyor.

Kilo almak için başvurdum. 2 seansdır gidiyorum. Kilo almaya başladım. Yaşam tarzıma göre program hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor. Sedanur Hanım çok iyi biri, çok seviyorum kendisini. Danışanıyla yakından ilgileniyor. Ailecek gidiyoruz kendisine. Çok memnunuz kendisinden.

Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. Sürece yeni başladım. Sedanur Hanım iyi bir uzman. Memnunum kendisinden. Eski danışanıyım. Diyet listesini bana ve yaşıma göre hazırlıyor.

Ö

Ben de zaten bu süreçte ihtiyacım vardı, sağlıksal sorunlar yaşıyordum. O şekilde tanışmak için gittik, kendisinin ilgili, samimi, sıcakkanlı karşılaması. Daha danışını olup olmayacağım belli bile değilken, sanki onun dışında kan tahlillerimden tutunda işte analizlerime kadar böyle çok güzel bir şekilde ilgilenip daha sonrasında da bunu hani telefonda da işte iyiliğim yemeklerin resimlerine kadar benden isteyip böyle güzel bir şekilde yönlendirmesi adeta hani beni etkiledi. Daha sonra danışan olmaya karar verdim ve çok memnun kaldım. Sanki aileden biriymiş gibi zayıflamanın haricinde, kendisi sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı olarak hayatımıza girmesi için bu anlamda daha çok destek olduğundan ötürü çok memnunum. Yani dokunmasını hayatlarına yön vermesini, beslenme anlamında çok isterim. Başarılarının devamını her daim dilerim.

Dyt. Sedanur Noyan

Yaaa bu o kadar güzel bir yorum ki çok emek çok güzel sonuçlar aldık alıyoruz birlikte . Azminiz için sizi çok tebrik ediyorum ve güzel yorumlarınız için çok teşekkürler .

Konum: Diyetisyen Sedanur Noyan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı

Sedanur hanım güler yüzlü tatlı dilli bilgili işini iyi yapan bir diyetisyenimiz annemin bacaklarına 3.evre lipodem teşhisi konulunca başladık kendisiyle çalışmaya annem çok memnun gayet güzel kilo verdi kendimde de lipodem olunca bende başladım inşallah güzel yol alacağımıza inaniyorum onu çok seviyoruz

Dyt. Sedanur Noyan

Bu güzel yorum için çok çok teşekkür ederim size ve azminize çok güzel gelişmeler elde ettik maşallah devamı da geliyor

Sevgili Sedanur Hanım sayesinde 6 kilo verdim ve daha devam edeceğim. İnsülin direncim var ve her listemi özenle hazırlıyor. Sevip sevmediğim yiyecekleri sorup ona göre program hazırlıyor. Evde elimizde bulunan her malzemeden güzel ara öğünler akşam yemekleri öneriyor. Aynı zamanda çok güler yüzlü bir arkadaş gibi her sorumu özenle dinleyip cevaplıyor. Herkese tavsiye ederim.

Seda Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Düzensiz kilo alımı nedeniyle başvuruda bulundum. Şu an ikinci haftamdayım ve şu anki gidişattan çok memnunum. Çevreme de rahatlıkla tavsiye edebilirim, hem güler yüzlülüğü hem iş disipliniyle başarılı bir diyet süreci olduğunu düşünüyorum.