Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
h....t
Saygıdeğer hocam Allah sizden razı olsun gözümde tıkanıklık nedeniyle ameliyatımı gerçekleştirdi bir haftada sağlığıma kavuştum kendisine ve ekibine sonsuz minnettarım emeğinize elinize sağlık hocam..
is...l
hocam bakın bütün hastalarınız sizden nakadar güzel bahsediyor gelin bizim hastayıda tedavi etmeyi kabul edin biz bukadar zor durumda olmasak siz degerli hocamı bukadar rahatsız etmezdik imkanlarımız erciyes hastahanesine elveriyor.ve sizin de nakadar başarılı bir hoca olduğunuzu da biliyoruz..bizim de duvalarımızı alın..hastamız gaziantepte amaliyat olmuştu hala tedavi oluyo alt dudak kanseri siz de geçenlerde gördünüz hastayı..saygılarımı sunuyorum...yardımlarınızı bekliyoruz..
s...
Sayın hocam ve ekibine sonsuz teşekkürler ....hastalığım sırasında gösterdikleri ilgi ve güven duygusu en büyük güç kaynağımdı herkese tavsiye ediyorum
si...c
Allah senden binlerce kez razi olsun hocam cok muhtedem bir hocasiniz annemi amaliyat ettiniz dildeki tumorden kurtardiniz onu rabbim hicbir zaman kotu seylerle karsilastirmasin sizi iki tanecik yzvrunuza ve esinizrbagislasin rabbi. yolunuzu her dai. acik etsin
se...n
muhtesşem bir hoca ve beyin cerahı
fe...r
çok iyi doktor tavsiye ederim allah razı olsun
he...i
Saygı değer hocam Allahıma şükürler olsun Dudaktaki timörden beni kurtardınız.sen hastalarına değer veren ilgilenen hasta yakınları ilede görüşüp, hasta hakkında bilgiler veren sen hocama teşekkür eder.saygılarımı sunarım.
he...i
Hocamın kırşehirden bir hastasıyım dudakta bulunan bir yara nedeni ile kendisine gittim, derdime çare oldu bu hastalıktan kurtardım.Hocam hastası ve hasta yakınları ile ilgilenen insana değer veren bir yaklaşımı ile kendisine teşekkürlerimi bir borç bilir ve saygılarımı sunarım bu durumda olan hastalara tavsiye ederim.
Sedat Çağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Çağlı, Kulak Burun Boğaz.
Sedat Çağlı adresi nerede?Sedat Çağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Çağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Çağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sedat Çağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Çağlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Çağlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Çağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sedat Çağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları