gü...l
Bu maili anneannem GÜLŞEN KARTAL adına yazıyorum''Sedat bey'e kemik erimesi yüzünden gitmiştim.Ama okadar iyi bir doktor ki beni teyzesi olarak kabul edip bu hastalığım hariç her sıkıntımda yanımda oldu.Benim haricimde evlatlarıma kadar faydası dokunmuştur.Doktor olarak iyiliği bir tarafa hastaya yaklaşımı bir dost akraba evlat gibi hem ilgili hem saygılıdır.Kendisine çok teşekkür ediyorum.(TEYZEN GÜLŞEN KARTAL)
Sedat Ger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Ger, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Sedat Ger adresi nerede?Sedat Ger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11 Menemen
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Ger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Ger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sedat Ger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Ger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Ger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Ger hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sedat Ger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları