Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Ablasyon +81 daha fazla
Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Kızılırmak M. Ufuk Üniversitesi Cad. 1445.Sokak Paragon İş Merkezi 6.Kat No:31 Çukurambar, Ankara
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biventriküler Pacemarker
Cox-Maze Prosedürü
Sedat Köse Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Holter Izlemi
Homogreft Kapak
Homosistein
Sedat Köse Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapakçığı Tamiri
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Mekanik Protez Kapak
Mikrovasküler Kırpma
Sedat Köse Muayenehanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
Sedat Köse Muayenehanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Sedat Köse Muayenehanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Plazmaferez(Hemaferezis)
Radyal Anjiyografi
Sedat Köse Muayenehanesi
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Sedat Köse Muayenehanesi
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Transmiyokardiyal Lazer Revaskülarizasyonu(Tmr)
Triküspid Kapak Replasmanı
Vega
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Sedat Köse Muayenehanesi
Bayılma ile başlayan kalp sıkıntım sonucunda değerli hocam tarafından takılan kalp pili ile sağlığıma kavuştum. Sedat
hocamın nezaketi, ilgisi ve kendinizi güvende hissettiren bilgisi/tecrübesi ile emin ellerdesiniz. Kalp ile ilgili bir sıkıntınız varsa tereddüt etmeden gidilecek adres Sayın Sedat KÖSE hocamdır. Ekibi de göznuru.
be...t
Yaşıyorsam sizin ve ekibiniz sayesinde kalbim %30 çalışıyordu,ablasyondan sonra %65e yükseldi, başarılı bir operasyondu.
d.....
2016 yılından beri ritim bozukluğu ile mücadele ediyorum, Ispartada gitmediğim Kardiyoloji uzmanı kalmadı hepsine gittim ayrıca Antalya ve Ankara dada ismi duyulmuş özel Kardiyoloji uzmanına gittim çözüm bulamadım . 2021 yılındada Ispartada Ablasyon oldum fakat ritim bozukluğu düzelmedi, Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ocak ayında Sedat KÖSE hocama gittim bir gün sonra Ablasyon yaptı ve Allaha şükür 4 aydır çok rahatım ritim bozukluklarım kalmadı. Hocamdan ALLAH Razı olsun 8 yıldır çektiğim rahatsızlığımdan eser kalmadı.
m....
Bu görüşümü 4 senedir kalp deliği, ritim bozukluğu, tansiyon , baygınlık, gece uykusuzluğu ve daha bir çok kalp sorunu olan hastalara faydalı olmak için yazıyorum. Ben 4 yıl sonra doğru doktoru buldum. Zor ve riskli (kalp deliğinden dolayı cihaz olması sebebi ile) ablasyon ameliyatını başarı ile 13.11.2023 tr yapan Sedat hocam, benim yeniden güncel hayatıma dönmemi sağladı. Kontrolüm sonucu çok iyi çıkmasından dolayı kalp pilim de çıkacak çok mutluyum . Doğru doktoru buldum
l....k
Sedat hoca için osmaniyeden geldim şom 2 yolda hayatımı zorlaştıran veslerim aritmilerim artık dayanılmaz olmuştu sedat hoca çok ilgili ve profesyonelleri mütevaziligi ile bizi bekletmeden ablasyona aldı korkularım olmasına rağmen ekibi ile muhteşem ilgileri sayesinde rahatladım dilerim aynı durumu yaşayan varsa mutlaka sedat hoca ya başvursun daha sonrasında neden bu kadar eziyet çekmişim diyeceksiniz çünkü çok şükür hem hastane hem çalışanlar bizleri güzel ağırlaşıyor tereddütsüz gitmenizi öneririm
ce...k
Hocama sonsuz teşekkürler.Göğsümde ağrı,çarpınt,baş dönmesi,ayaklarda güç kaybı, halsizlik,yorgunluk, gibi beni oldukça rahatsız eden ve çekilemez bir hal alan şikayetlerim sonucu hocamın bir hastasının önersi ile Ankaraya gittim.Randevum olmamasına karşın bekletti ve bir boşlukta beni muayene etti.Durumumu bana iyi bir dille anlattı sonra yarın seni operasyona alabilirim dedi.Ben de kabul ettim.Liv Hospitalde başarılı bir operasyon geçirdim.Şimdiyse kendimi iyi hissediyorum.Ağustos ayı sonunda kontrole istedi.Gerek hocam Sedat Köse gerekse liv Hospital hastanesi görevlileri oldukça ilgili idi.Hepsine sonsuz teşekkürler.Konusunda bence en iyilerden.İnsana yaklaşımı,cesaret ve güven vermesi mükemmel.Bana göre herkesin hiç tedirgin olmadan gidebileceği çok iyi doktor.Liv hospıtal da iyi seçim bence.Tekrar teşekkürler sayın hocam.
t....s
Çok değerli Hocama ve tüm ekibine sonsuz teşekkürler 2022 yılında Sedat hocamın yanına gittim ve muayene oldum ilgisi alakası sabırla dinlemesi mükemmeldi sonrasında bana ablasyon işlemi yaptı ve bu işlemden sonra çok daha iyi oldum, ilaç kullanmaktan kurtuldum dediğim gibi Çok Çok iyi Kendisine her zaman duacı olacağım ve herkesede tavsiye ediyorum.
fe....
HAYATIMI DEĞİŞTİREN MUCİZE DOKTOR :) 24 yaşındayım, başıma gelen talihsiz bir olayla sedat hocamın muayenehanesine başvurdum. Çarpıntı şikayetiyle başka bir merkeze gitmiştim, ablasyona alındım ablasyon olduktan 15 gün sonra daha önce hiç yaşamadığım AF denilen ritim bozukluğu başladı, yapan doktora gittiğimde ben tekrar ablasyona alamam riske giremem deyip bana bir sürü ilaç verip gönderdi, ilaçlara dirençli olmama rağmen.olduğumdan daha kötü hale geldim, buradaki yorumlar sayesinde sedat hocamın muayenehanesine başvurdum tek pişmanlığım keşke en başından buraya gelseymişim demek oldu, ilgisi, bilgisi, başarısı ve profesyonelliğiyle güvenle gidebileceğiniz kendinizi emin ellerde hissedeceğiniz, alanının net en iyisi doktor. seni bu şekilde bırakamayız deyip 2,5 saatlik süren işleme aldı. 9 şubat 2023'te bütün hayatımı değiştirdi beni yeniden sağlığıma kavuşturdu, bütün ilaçları bıraktım. Kendisine ve ekibine sonsuz şükran ve teşekkürlerimi borç bilirim, size minettarım
g.....
15 yıl önce rıhtım bozukluğu için yakma işlemi ile ablas yön yapıldı. Çok iyi bir doktor. Ablas yön yapılırken korkmuştum gözyaşlarımı silmişti . Çok memnunum. Yıllardır hiç şikayetim olmadı. Gözyaşlarımı sildiği anı hiç unutmuyorum.
g.....
Anneme daha önce Adana da ablasyon işlemi yapılmaya çalışılmış, kanama yüzünden yarım kalmıştı. Yoğun bakımda 20 saniye kadar bir süre kalbi durdu. Yarım kalan işlemden iki ay sonra Mersin'de gittiğimiz doktorumuz bizi Sedat hocamıza yönlendirdi. Sedat hoca çok güler yüzlü, saygılı ve ilgili bir hekim. Muayeneyi;Ankara Çukurambar'da kendi muayenehanesinde yaptı. Ameliyatı Liv Hospital'da oldu. Hastane de ameliyat sıramızı beklerken tekli özel odalara alındık. Annem daha önce kötü bir süreç atlattığı için korkuyordu ama hasta bakıcısından, dokturumuza ve hatta anestezi uzmanımıza kadar herkes annemi rahatlatarak, şakalaşarak ameliyathaneye götürdü. Üç damarı yakıldı, bir damarı donduruldu. Doktorumuz ameliyat sırasında ciğerdeki bir damarın hasarlı olduğunu farkedip onu da onarmış. İyi ki öneriye uyup Ankara'ya gitmişiz ve Sedat hocayla tanışmışız. Yaklaşık iki sene oldu, hocamızın sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Minnettarız.
Sedat Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Köse, Kardiyoloji. Size Sedat Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), Kalp Transplantasyonu, Korda Ve Papiler Kas Onarımı, Koroner Anjiyoplasti, Anjiyografi, Arteriografi, Kalp Kapakçığı Tamiri, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Enjeksiyon Im, Farmakolojik Stres Testi.
Sedat Köse adresi nerede?Sedat Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak M. Ufuk Üniversitesi Cad. 1445.Sokak Paragon İş Merkezi 6.Kat No:31 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedat Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedat Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sedat Köse hangi dilleri konuşuyor?Sedat Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedat Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 155 hasta / danışan, Sedat Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kardiyologlar