Kulak Burun Boğaz Randevusu
Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61025 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok No:28 İç Kapı No:56, Adana
Baş ve Boyun Cerrahisi
Septorinoplasti
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana
Merhabalar :)Yıllardır burun ameliyatı ve estetiği için araştırma içindeydim birçok doktora gittim bu arada ben”Ankara” yaşıyorum.Sedat hocamı Adana’dan çok sevdiğimiz aile dostumuzun tavsiyesi ile sosyal medya da takip etmeye başladım.Sedat hocamızın yapmış ameliyatların öncesi ve sonrası ayrıca yorumlarını göz önünde bulundurarak randevu oluşturdum.Sedat hocam kafamdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı ve ameliyatımın Sedat hocamın yapmasına karar verdim.Ameliyatımı oldum bugün 20 gün oldu ameliyatıma en en önemlisi morarma şişlik ve ödem ağrı hiç olmadı.Başkent’ten kalkıp ameliyatımı olduğuma deydi.Bu arada kendisi ve ekibi dev kadro.En ufak hiç düşünmeden gözüm kapalı herkese öneriyorum Op dr Sedat Koyun sever hocama tekrar sonsuz şükranlarımı sunuyorum
h....t
Sedat beye annemin yoğun burun kanaması sebebiyle gittik.Çok güleryüzlü,açıklayıcı ve hastasına kıymet veren bir doktor. Kontrol için tekrar gittiğimizde de son derece ilgiliydi ve merak ettiğimiz her sorunun cevabını aldık.
h....ş
Ben Sedat Hocamı sosyal medyadan buldum. İyiki de bulmuşum.Önce arkadaşım ameliyat oldu, 4,5 ay sonra ben oldum. İlk ameliyatimdan kalma burnumun içindeki büyük bir delik olduğunu gördü ve ameliyatın zorluğundan sürecin sonuna kadar beni bilgilendirdi. Şuan iyileşme sürecindeyim. Yine olsa yine Sedat Hocam'a ameliyat olurum bu net! Güler yüzlü,ve pozitif,ilgili ekibide bambaşka!! Soran herkese Sedat Hocamı öneriyorum gönül rahatlığıyla.Ameliyat sürecimde öncelikle Sedat Koyunsever'e sonrasında ekibine saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.
do...a
her şey çok güzeldi. Hiç tedirgin olmadan güvenerek gittim çok memnun kalarak ayrıldım. sonuç süreç ilgi saygı her şey en üst seviyedeydi.Doktorumuzun ve hemşiresinin kişilikleri samimiyetleri çok daha rahat hissettirdi bir abi abla gibi sıcaktı yaklaşımları. Sıfır morarma hafif bir şişlik ile atlattım süreci doktorumun tavsiyesi üzerine de buz uygulaması yaparak 3 günde şişliklerim indi. Hafif burnumdaki ödemler için de bantlama yaparak hızlı bir şekilde sonuca ulaştım ve harika burnuma kavuştum. sadece ameliyathanedeyken narkoz almadan hemen önce doktorumla son kez konuşmak isterdim ama direkt bayılmışım kısacası kusursuz bir süreçti. çevremde ki herkese de tavsiye ediyorum ki böyle bi hizmetten herkes faydalansın doktorumun başarılarının devamını diliyorum
be...z
Seneler boyunca hep burun ameliyatı olmak istiyordum.Burnum da eğrilik, nefes alma problemleri ve görünüşünde yaşadığım bazı problemler vardı.Neredeyse 1-2 sene boyunca doktor arayışına girdim. Şansıma saygıdeğer hocam Sedat Koyunsever çıktı.Hocamızı araştırmaya başladım ve kliniğine gittim. Kliniğine gittiğimde çok sıcakkanlı bir şekilde karşıladılar.Canım hocama saatlerce aklıma takılacak her şeyi sordum. Korkularımın, endişelerimin hepsini yatıştırarak ve sabırla/sükunetle beni dinledi ve tüm sorularıma cevap vererek içim rahat bir şekilde klinikten ayrıldım.Bu süreçte hocam ve ekibi titizlikle ve dikkatli şekilde randevu süreçlerimi takip ettiler.Ve ne zaman aklıma bir soru takılsa hemen hepsine cevap aldım.Korktuğum ameliyat süreci geldiğinde hocam ve ekibinin güler yüzlülüğü sayesinde acısız, sancısız bir şekilde geçti.Şu an nefes alabiliyorum ve görünüşünden çok memnunum.Mesleğine aşık ve hastalarına değer veren doktorum ve ekibine saygılarımı gönderiyorum.
le...
Merhaba! Sedat koyunsever de burun estetiği oldum çok memnun kaldım ön görüşme ameliyat süreci çok güzel geçti asistanların ilgili olması beni çok memnun etti
ze...
Ameliyatımı sedat beyle gerçekleştirmek aldığım en doğru karardı.Çevremde herkese Sedat beyi öneriyorum çünkü fazlasıyla hakediyor; samimiyetiyle,net konuşmalarıyla,akademik başarısıyla…baştan sona aynı eksiksiz ilgiyi gördüm kendisinden,biribirinden iyi,tatlı,anlayışlı ekip arkadaşlarından iyi ki Sedat beyi seçmişim harika burnuma baktıkça Sedat beye minnet duyuyorum
be...l
uzun yıllardır yaptığım doktor ataştırmasının sonunda sedat beyle tanıştım ve bütün ameliyat üzerine olan korkularım yok oldu. yaşadığım nefes alma probleminin tamamen ortadan kalkması ve estetik olarak yüzüme yakışan doğal bir burun yaptığı için kendisine minnettarım
mi...k
Burun ameliyatı sonrası doktorumla ilgili görüşlerimi memnuniyetle paylaşmak istiyorum. Öncelikle, doktorumun profesyonelliği ve deneyimi beni çok etkiledi. İlk muayenede beni dikkatlice dinleyip endişelerimi anladı. Ameliyat öncesi tüm süreci detaylı bir şekilde açıkladı; bu, benim için çok rahatlatıcı oldu. Ameliyat günü, doktorum her aşamada beni bilgilendirdi. Cerrahi teknikler hakkında sahip olduğu bilgi ve beceri beni oldukça güvende hissettirdi. Ameliyat sonrası bakım sürecinde, doktorumun ilgisi ve desteği harikaydı. Sık sık kontrol randevuları ayarladı ve iyileşme sürecimde her türlü soruma yanıt verdi. Sonuç olarak, hem estetik hem de fonksiyonel olarak beklediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım. Tüm bu nedenlerle, doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum. Profesyonel yaklaşımı, iletişimi ve sonuç odaklı çalışması için minnettarım. Burun ameliyatı olmayı düşünenlere de doktorum sayın Sedat Koyunsever’i kesinlikle tavsiye ederim. Hiç şüpheniz olmadan kendisine güvenebilirsiniz.
me....
3 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum , ameliyat sürecimden ve sonrasındaki ilgi alakadan çok memnun kaldım. Aynı şekilde burnumda çok güzel ve çok memnun kaldım
Sedat Koyunsever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Koyunsever, Kulak Burun Boğaz. Size Sedat Koyunsever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Dolgu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Işık Dolgusu, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Yüz Gençleştirme.
Sedat Koyunsever adresi nerede?Sedat Koyunsever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61025 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok No:28 İç Kapı No:56 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Koyunsever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Koyunsever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedat Koyunsever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedat Koyunsever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sedat Koyunsever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Koyunsever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedat Koyunsever hakkında ne düşünüyor?Toplam 221 hasta / danışan, Sedat Koyunsever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları