Halilağa Mah. İpekyolu Cad. Stad Karşısı 3. Sk. No:3 İpekyolu, İpekyolu, Van
Proloterapi Randevusu
PRP
Ozon tedavisi
Glutatyon tedavisi
Yüksek doz c vitamini tedavisi
ha...n
Değerli doktorumuza boyundan kaynaklı kol ağrısı,sinir sıkışması, halsizlik şikayetleri ile başvurdum kendisi beni ilgili bir şekilde dinleyerek bana uygun gördüğü tedavi yöntemlerini anlattı ve hemen tedaviye başladık verdiği egzersizleri de düzenli yaparak doktorumun desteği ile ağrılarım dan kurtuldum çok iyiyim kendisinden çok memnun kaldım...
h....
Aşırı fiziksel egzersiz sonrasi dizlerde gecmeyen ağrı sikayetiyle kendisine başvurdum. Yapılan muayene sonucu menisküslerimde ödem olduğu saptandı. Doktor bey Her iki.diz eklemime iğne yaptı. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor.
mu...d
Geçen sene bel fıtığı ameliyatı oldum bel fıtığım tekrardan nüksedince bende sosyal mecralardan sedat hocama denk geldim yaptığı tedavileri inceledim ve güzel yorumlar aldığını gördüm randevu alıp yüz yüze görüşmek istedim kendisiyle yaptığımız istişareler sonucu disk içi ozon tedâvisini uygun gördük operasyon sonucunda bel ve bacağımdaki ağrılarım ağrılarım dindi.
os....
Geçen hafta perşembe günü bacak bölgemde kas yırtığı meydana geldi. Sedat hocam yaptığı inceleme sonrasında tedavi olabileceğini bana aktardı. Zorlu bir tedavi sonrasında bugün itibariyle bacak bölgemdeki kas yırtığı geçmiş olup tekrar spora başlamamın mutluluğunu yaşıyorum . Sizin gibi işinin ehli doktorlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Her işiniz kolay olsun hocam hayırlı günler .
y.....
Bel fıtıgım nedeni ile basvurdum hocamıza, 2 ay önce başvurdum, 7 yıldır bacaklarıma vuran ağrı ve uyusmalar vardı, fıtık içi ozon işlemi yapıldı, işlemden 3 gün sonra şikayetlerim yüzde 80 iyileşti, iyi ki varlar
Annem diz protez ameliyatı olmuştu hareket kısıtlılığı be ağrıları vardı dizi tedavisinden sonra çok iyi oldu Sedat bey ve ekibine çok teşekkür ederiz
r.....
Sedat hocaya teşekkür ediyorum, yıllardır olan bas ağrım 2 aydır çok şiddetlenmişti, hocamız baş bölgeme noral tedavi yaptı , iğneler vurdu , ilk defa 1 haftadır baş ağrısı çekmiyorum, çok çok memnunum
g ...y
Bel fıtığım vardı, 8 gündür yataktan kalkmakta zorlanıyordum, Sedat hocam fan muayene oldum , belimden iğne yaptı, ertesi gün tüm şikayetlerim geçti, hocamdan çok memnunum
n ...ı
Bel fıtığım vardı, Sedat bey nokta atışı iğnesi vurdu belimden, bacağımda ki uyuşmalar ciddi anlamda azaldı kendisine ve ekibine cok tesekkür ederim
d.....
Kaç aydır belimde ağrı vardı bacağıma atıyordu gece uyuyamıyordum hayat konforum hiç kalmamıştı oturamıyordum yürüyemiyordum Sedat hocamın yaptığı nokta atışı enjeksiyonla çok şükür düzeldim işini hakkıyla yapan bir doktor Allah razı olsun herkese tavsiye ederim
Sedat Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Öztürk, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Ozon Terapi, Proloterapi. Size Sedat Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi, Ozon Terapi, Manuel Terapi, PRP, Bütünsel Tıp, Nöralterapi, Fonksiyonel Tıp.
Sedat Öztürk adresi nerede?Sedat Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halilağa Mah. İpekyolu Cad. Stad Karşısı 3. Sk. No:3 İpekyolu Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sedat Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Sedat Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları