Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Barış Psikoterapi Merkezi
19 yıldır aktif danışan görme deneyimim bulunuyor. Varoluşçu terapist olarak, kişileri sabit tanımlar altında kategorize etmeden, patolojik bir yaklaşım yerine, özgürleştirici bir yaklaşımla terapi çalışmalarıma devam ediyorum.
LGBTİ+'lara yönelik kurumsal danışmanlıklarımla birlikte bu alandaki Psikoterapi çalışmalarım devam ediyor.
14 yaş üstü gençlerle bireysel psikoterapi, Ebeveyn danışmanlığı, Yetişkinlere bireysel Psikoterapi ve ilişki / çift Terapisi çalışmalarımı 4 yıldır Datça'daki Barış Psikoterapi Merkezi'mde ve çevrimiçi seanslarla sürdürüyorum.
i...
Sedat Bey ile görüşmemiz, bir psikoloğa ihtiyacımız olması dolayısıyla ihtiyacımız olması dolayısıyla gerçekleşti. 12 yaşındaki oğlumun yemek fobisi nedeniyle Sedat Bey ile bir ön görüşme yaptık. Nazik ve güler yüzlü karşılaması ile oğlum için seanslar planladık. Sedat Bey'in iletişim kabiliyetinin çok iyi olması ve danışanlarına karşı sergilediği empatik tutumu sayesinde oğluma ulaşmayı başardık. Sedat Bey'in etkili soruları, ayrıntılı analiz ve gözlemleri bize duygu ve düşüncelerini çok iyi yansıtması oğlumda çok fark yarattı. Etik değerlere saygılı kalarak, evrensel bakış açısıyla, sabırla, anlayışla bizi bilgilendirmesi ve düzenli takip etmesi sonucunda oğlumun ruhuna, duygularına ve davranışlarına büyük katkısı oldu. Prensipli çalışma sistemi, güvenilir ve ulaşılabilir olması, işine gönülden bağlılığı ile çok sevdiğimiz Sedat Yağcıoğlu'nun diğer insanlar için de umut olmasını dilerim ve kesinlikle tavsiye ederim.
p...
Bir destek programına başvurduğumda ihtiyaçlarım doğrultusunda Sedat Bey'e yönlendirildim. Akut olarak günlük pratiklerimle baş etme ve karşılaştığım bazı problemlere çözüm üretmekle ilgili sıkışık bir dönemdeydim, yoğun bir kötü hissetme ve hatta depresif bir haldeydim. Kendisi ile ilk görüşmemizden itibaren benim için güvenli alan oluşturmuş olması ve ilk andan itibaren anlaşıldığımı hissetmek ve sonrasında bakış açısı, yaklaşımı ve anlatılarımı yorumlama yöntemleri benim için çok mühim soruların ve hatta sorunların çözümlenmeleriyle ilgili destek oldu. Hem etik yaklaşımı hem uzman yaklaşımıyla kesinlikle canı gönülden tavsiye ederim.
Psk. | Bilim Uzmanı Sedat Yağcıoğlu
Duymaya, bakmaya, anlamaya, öğrenmeye ve değişime açık motivasyonunuz, terapi sürecinizin nitelikli olmasının en önemli etmenleriydi. Her zaman sizinle çalışmaya devam etme hazır olduğumu yeniden paylaşmak isterim. Kıymetli değerlendirmeleriniz için çok teşekkürler.
s...
Sedat Bey'e referans ile ulaştım. Kendimi çıkmazda hissettiğim süreçte başvurdum. Uzmanımız ile gerçekleşen süreçte genel yaklaşım olarak beni genişleten, hafifleten, adım adım görünenin altındaki mekanizmalara indiğimiz süreçler oldu. Kendim için yüzleşmesi ve başka birisiyle konuşması çok zor olan özellikle cinsellikle ilgili konularda yadırganmadan ve zorlanmadan kendimi açmama ve kendime bakmama vesile oldu/oluyor diyebilirim. Zaman zaman kendimi ifade etme ve derinleri görebilme yolunda geldiğim noktada sıkıştığım, daha derine veya öteye gidemediğim zamanlarda veya zihin karışıklığı yaşadığım durumlarda deneyim ve tecrübesiyle acaba şöyle oluyor olabilir mi gibi yaklaşım ve sorularla bazı yol işaretleri sunması oldukça yardımcı oldu diyebilirim. Genel olarak hiçbir zaman doğrudan aktif bir tanımlama, değerlendirme yapmayıp benim kendimi görmeme yer açmasını da oldukça faydalı buldum. Böyle bir yolculuğa çıkma niyetinde olan herkese de kesinlikle tavsiye ederim.
Psk. | Bilim Uzmanı Sedat Yağcıoğlu
Terapi süreci, her zaman çok yönlü kavşaklarla doludur. Her kavşakta, her yolun ne getirebileceğine bakma konusundaki kararlılığınız, kendini daha çok tanımaya alan açmanız ve yüzleşme cesaretiniz, terapinizin etkili olmasının asli nedenleridir. Kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkürler.
e...
Psk. Bilim Uzmanı Sedat Yağcıoğlu'na bir sivil toplum kuruluşunun sayesinde ulaştım. Kaygılarımla başa çıkmakta zorlandığım için böyle bir desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Süreç boyunca uzmanla etkili ve nitelikli bir iletişim kurabilme fırsatım oldu. Bu süreç bana kendimle ilgili önemli farkındalıklar kazandırdı, kaygılarımla ilgili gözle görülür bir ilerleme kaydettiğimi hissettim ve en önemlisi artık hayata daha çok kendi penceremden bakabiliyorum. Psk. Bilim Uzmanı Sedat Yağcıoğlu'nu çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sedat Yağcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Yağcıoğlu, Psikoloji. Size Sedat Yağcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Grup Terapisi, Psikoonkoloji.
Sedat Yağcıoğlu adresi nerede?Sedat Yağcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskele Mahallesi, Atatürk Cd. No:19-104 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Yağcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedat Yağcıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedat Yağcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedat Yağcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sedat Yağcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Yağcıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedat Yağcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sedat Yağcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedat Yağcıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sedat Yağcıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.