Dr. Öğr. Üyesi
Burun Estetiği
Dudak Büyütme
Dudak ve Yüz Dolgusu
Sedat Yılancı Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Göz Kapağı Estetiği
PRP
Yüz Germe
İlgi Alanları : Meme Cerrahisi , Göz Kapağı Estetiği, Burun Estetiği Ameliyatı
ta...n
Eşim kepce kulak ameliyati oldu. Saolsunlar ameliyattan once ilgiliydiler sonrasinda 2 kulak arasinda gözle gorulur fark olmasina ve bildirmeme ragmen geri donus yapmadilar.Kulağın biri %50 istenilen beklenilen seviyede ama digeri hic ameliyat olmamis gibi degisiklik yok..Biz pişmaniz tekrar ameliyat olucak eşim.
Kendisine 2018 yılında Burun Estetiği ameliyatı oldum ve memnun kalmadım tanıdık vasıtasıyla gidip iyi araştırmadığım için pişmanım ikinci kez burnumu yaptırdım farklı bir doktora
ö.....
Kendisine kepçe kulak ameliyati oldum ama kulaklarda asimetri ve şekil bozukluğu oldu bu nedenle his kaybı ve acı yaşadım . Düzeltmesi için tekrar operasyon oldum ancak duzeltemedi. 3. Kez baska doktora operasyon olmak zorunda kaldim ve doktor Sedat'ın yaptığı işi zor düzeltti. Tanıdık vasıtasıyla kendisini bulduğum icin yeterince doktor araştırması yapmadığım için pişmanım.
İşinde başarılı olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. İlk görüşmemizde güven verdi. Estetik olarak burun esteği ve saç ekimi olarak yaptırdım ve memnun kaldım.
Çok sevdiğim, çok güvendiğim, hem mesleğine hem kişiliğine güvendiğim bir doktor. Göz kapaklarımı ve alındaki yağ bezesini aldırdım. Tedavi sürecimde hiçbir sorun yaşamadım.
Gayet memnunum, hala daha devam ediyorum.Tavsiye üzerine gittim. Karşılamasından, çalışanlardan, mekandan memmnun kaldım.
Tavsiye üzerine gittim. Hijyenik, çalışmasından, kişilik olarak düzgün bir yapıya sahip olmasından ve güler yüzlü olmasından memnunum. Botoks, mezoterapi, ultrasokin yaptırdım, memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet güzel ve ilgili her gittiğimizde. Verdiği sözleri yapıyor. Şu gün kontrol diyor. Ve o gün kontrolü yapıyor. Memnunum.
Sedat Yılancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedat Yılancı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Sedat Yılancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Dudak Büyütme, Boyun Germe, Karın Germe, Meme Estetiği, Botoks, PRP, Botoks Enjeksiyonu, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Göz Kapağı Estetiği.
Sedat Yılancı adresi nerede?Sedat Yılancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahall Ankara Eskişehir Yolu 9. km. Tepe Prime Yanı C2 Blok No: 152 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedat Yılancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedat Yılancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedat Yılancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedat Yılancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sedat Yılancı hangi dilleri konuşuyor?Sedat Yılancı ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sedat Yılancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedat Yılancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedat Yılancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedat Yılancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sedat Yılancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra