çe....
Dr. Sedef hanıma kronik rahatsızlığım nedeniyle muayene ve kontrollerimi yaptırıyorum.Hastalarına güler yüzle yaklaşan, ilgisini ve alakasını eksik etmeyip bilgilendirici açıklamalar yapan bir Doktor olması nedeniyle hastane gidiş gelişlerinde herhangi bir stres yaşamayıp mutlu bir şekilde evime dönüyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve böyle Doktorlarımızın varlığı bizim gibi hastalar için büyük bir şanstır diyorum.
çi...m
Hastası ile oldukça yakinen ilgilenen nadir özel hekimlerimizden onu tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.Bu nazik ince ve hastasının kırmayan özverili hekimlere örnek olması temennilerimle
Sedef Karaman Özbalıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedef Karaman Özbalıkçı, Enfeksiyon Hastalıkları.
Sedef Karaman Özbalıkçı adresi nerede?Sedef Karaman Özbalıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Deveci Mah. Uğurmumcu Cad.No:1 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedef Karaman Özbalıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedef Karaman Özbalıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sedef Karaman Özbalıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedef Karaman Özbalıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedef Karaman Özbalıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedef Karaman Özbalıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sedef Karaman Özbalıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.