Psk. Dan.
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Cinsel Terapi
Psk. Dan. Sedef Tekerek
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Liebowitz Sosyal Fobi Ölçeği Testi
Nefes Terapisi
Psk. Dan. Sedef Tekerek
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Psk. Dan. Sedef Tekerek
Çocuk, ergen, yetişkin terapisi alanında yıllardır çalışmakta olup eklektik çalışmaktayım.
Boşanma, ayrılık, yas, çocuk psikolojisi, kardeş kıskançlığı, anksiyete, duygusal istismar, ilişki sorunları, öfke problemleri, bağımlılık ve diğer pek çok konuda bireysel ve çift terapileri vermekteyim.
Derneklerde grup eğitimleri vermekte olup farklı lokasyonlarda grup terapilerimi sürdürmekteyim.
Daha detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
Sevgiler,
c.....
Sedef hanıma çift terapisi için başvurduk. Kendisi uzun zamandır içinde bulunduğumuz karmaşık durumu fark etmemizi sağladı, bizimle oldukça ilgilendi, seanstan memnun kaldık.
h....
Sedef hanımla tanıştığımda evlilik öncesi zorlu bir süreçten geçiyordum. iş, sosyal durumlar maddi zorluklar ve bir yandan bir aile kurma çabası beni devamlı kaygı ve strese yöneltiyordu. Bu süreçte çok desteğini gördüm, konuşmaları empati yeteneği sayaesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve hayata daha olumlu bakabiliyorum. Kendisini Danışman arayanlar için önerebilirim
m....a
Nişanlımla evlenmeden önce çift terapisine gitmek istemiştik. Birbirimizi her ne kadar sevsek de karşındaki kişiyle veya bu durumla ilgili doğru soruları sormamıza ve daha emin adımlar atmamıza yardımcı olduğu için Sedef Hanım'dan çok memnun kaldık.
m...
Uzmana internetten ulaştım. Bir konuda destek almak isteği ile başvurdum kendisine. Süreç olumlu geçti, kendisi çok ilgiliydi ve kendisini tanıdığım herkese tavsiye ettim.
k.....
Fiziksel olarak ağrılarım var ancak doktor psikolojik olduğunu söyledi. Sedef Hanım ile üçüncü seansımızı gerçekleştirdik yaklaşımıyla konuşmasıyla bana çok iyi geldi. İlerleyen aşamalarda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum
a...
Sedef Hanım'a kaygı atakları geçirdiğim sırada başladım. Şefkatli ve kapsayıcı şekilde süreci yürütüyoruz, bana eşlik ettiği için mutluyum. Tavsiye ederim.
a...
Geçen yıl Sedef Hanım'ın grup terapisi programına katılmıştım. 4 haftalık varoluşçu çalışmalar yaptığımız ve beni her anlamda çok geliştiren, hayata bakış açımı genişleten bir çalışma olmuştu. Kendisinin bu güzel deneyimi için ve tüm pozitif enerjisiyle hayata dair anlamlı hislere sahip olmamı sağlamasından çok memnun kaldım.
i...
Psikolojik danışman Sedef Tekerek’e sosyal medya aracılığı ile ulaştım. Çok fazla kaygım vardı ve kaygım normal yaşam sürmemi engelliyordu. Sedef Hanım'la 10 seans görüştük. Seans sürecindeki anlayışı, yargılamaması ve açık iletişiminden çok memnun kaldım. Kaygı puanım her geçen seansta azaldı ve hayatı daha gerçekçi gözlüklerle görmeye başladım. Baş edemediğim başka sorunlar için de mutlaka tekrar Sedef Hanım'a başvuracağım.
ş...
Sedef Hanım’a sosyal medyadan ulaştım. Sık sık panik atak geçirdiğim için ve uyuyamadığım için başvurdum kendisine. Çok iyi bir dinleyici. Deneyimli olduğu fark ediliyor, sürece ve yaşadığım duruma yönelik beni çok iyi aydınlattı. Kendisi çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Yurtdışında yaşadığım için Türkçe konuşan bir danışmanla görüşmem gerekiyordu, Sedef Hanım’a ulaştım. Duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. Kendimi güven bölgesinde hissedebildiğimiz, rahatlatıcı bir seans geçirdik. Kendimi açmamda çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
Sedef Tekerek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedef Tekerek, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Sedef Tekerek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi.
Sedef Tekerek adresi nerede?Sedef Tekerek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedef Tekerek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedef Tekerek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedef Tekerek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedef Tekerek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sedef Tekerek hangi dilleri konuşuyor?Sedef Tekerek ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedef Tekerek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedef Tekerek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedef Tekerek hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Sedef Tekerek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sedef Tekerek hangi sigortaları kabul ediyor?Sedef Tekerek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.