Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Gebelik ve Beslenme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Medical Point İzmir Hastanesi

Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirdi. . Eğitim aldığı esnada katıldığı değişim programıyla eğitiminin iki dönemini Porto Üniversitesinde Food and Nutritional Health Science bölümünde bitirdi. Halen Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. GentestDiet, GAPS Practitoner(fizyoloji ve bağırsak sendromu / psikoloji ve bağırsak sendromu), IFM (Institue For Functional Medicine) Functional Nutrition gibi eğitimler aldı. Fonksiyonel Tıp'a katkı sağlayan Klinik Mitokondriyal Tıp kitabının Türkçe'ye çevirisinde yer aldı. 2 senev Endokrin Diyetisyenlini olarak görev aldı . 3 senedir İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesinde görev aldı.
Kurs ve Sertifikalar
Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği
Onkolojide Koruyucu ve Terapötik Beslenme Yaklaşımları
Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu
Sporcu Beslenmesi Kursu
GAPS Practitioner Sertifika Eğitimi( Bağırsak ve Psikoloji- Bağırsak ve Fizyoloji Sendromu)
Nutrigenetik ve GentestDiet Yetkili Uygulayıcı Eğitimi
Metabolik Sendrom ve Beslenme Eğitim Panelii
II. Jornadas da Gastronomia

Tıbbi İlgi Alanları
Fonksiyonel Tıpta Beslenme, GAPS Beslenmesi, Nörolojik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Alerji ve Gıda İntoleransları, Kişiye Özel Zayıflama ve Beslenme Programları, Kadın Sağlığı ve Menapoz Döneminde Beslenme, Hamilelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme, Çocukluk Çağı Beslenmesi, Yaşlılık Döneminde Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kronik Hastalıklarda Beslenme, Yeme Bozukluklarında Beslenme, Obezite Cerrahisi Sonrasında Beslenme,Endokrin Sistem Hastalıkları, Tıbbi Beslenme Tedavisi,Bağışıklık Sistemi Hastalıklarında Beslenme, Sağlıklı Beslenme

Çölyak hastası değilim ama yapılan kolonoskopi sonucumda glutene alerjim çıktığı için diyetisyene yönlendirildim. Sedef Hanım'la görüşme sağladık. Diyet programı uyguladık. Glutensiz besleniyorum. Şu anda gayet iyiyim. Karnımdaki şişliklerin, göğüs ağrılarımın hiçbiri kalmadı. Şimdiye kadar glutenli beslenmemeye dikkat ediyorum. 3 ayda 3 kilo yağdan kilo verdim. Sedef Hanım sağ olsun çok güleryüzlü, iletişimi ço güzel bir uzman. Kendisinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Sedef Hanım çok ilgili, bilgili bir uzman. Kendisinden her konuda çok memnunum. Diyet listelerini birlikte oluşturuyoruz, yiyebileceğim ve yiyemeyeceğim yiyecekleri belirliyoruz. İlk başlarda ne yediğimi not edip götürüyorum, üzerinden geçiyoruz. Farklı tarifler veriyor. Sedef Hanım'la 2 yıldır çalışıyorum. Haşimato tiroid ve geçirgen bağırsak sendromum vardı.Şu anda tiroidimde gerileme sağladı ve geçirgen bağırsak sendromumun düzeldiğini düşünüyorum. Kendisi kan tetkikleriyle birlikte takip ediyor. Tetkiklerimin hepsi normale döndü. Farklı beslenmeye geçtiğim için haşimato tiroidimin belirtileri gerilediğinden dolayı ilaç kullanmama gerek kalmadı.

Sedef Hanım ve doktorumun işbirliğinden çok memnunum. Kendisini gayet başarılı buluyorum ve çok ilgililer. Telefonla sorularımı sorup cevap alabiliyorum. Her zaman destek oluyor. Sedef Hanım güleryüzlü, yardımsever bir uzman. Kendi sağlığım için ne öngörülüyorsa uygulamak taraftarı olduğumdan verdiği diyet listelerini uyguladım. Bazen zorlandım tabi ama bu da işin bir parçası. 4 ayda 12 kilo verdim. Kan değelerim normale dönmeye başladı. Sürecim hala devam ediyor. Kendisini kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Sedef Hanım'la fonkiyonel tıp sürecinde birlikte devam ediyoruz.Kendisi çok ilgili, araştıran, süreci takip eden ve mantıklı sonuçlara odaklanan bir diyetisyen. Sorduğum her şeyde sağ olsun her türlü cevabı alabiliyorum. Sonuç odaklı ve işe yarayan bilgiler alıyorum. Kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. 1 buçuk senedir devam ediyorum. Fonksiyonel tıp açısından kontrollerimde ölçümler ve gıda düzenlemeleri yapıyoruz. Verdiği bilgiler her zaman nokta atışı oluyor. İyileşme sürecim devam ediyor. Churn ve ülseratif kolit hastasıyım. Sedef Hanım sayesinde şu anda atak dönemlerimde değilim. Atak sürecinde rahatladığım sürece girdik.

O

Sedef Hanım'a tedavimde yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin tecürbesine güveniyorum. Rahatsızlığımdan büyük bir ölçüde kendisinin uygulamış olduğu diyet sayesiden kurtuldum. Karnım şişiyordu, bağırsak geçirgenliğim bozulmuştu. Sedef Hanım'ın hazırladığı diyet programını uyguladım. Hayatımdan bazı şeyleri çıkardık. Diyet listelerini bana özel hazırladı, çok zorluk yaşamadım. Zorluk yaşadığım noktada Sedef Hanım'ın yardımlarıyla aştık. Kendisine istediğim zaman rahat bir şekilde ulaşabildim. Sedef Hanım'dan almış olduğum danışmanlık hizmetinden memnunum.

Sedef Hanım'dan çok çok memnunum. Kendisiyle 1 yıl oldu tanışalı. Çok iyi birisi. 20 kilo kadar vererek, iyi zayıfladım. Sedef Hanım güleryüzlü, hoşgörülü bir uzman. Kızım gibi oldu. Kendisini seviyorum. Diyet listeleri bana özel hazırlandı, zorluk yaşamadım. Öncesinde birkaç uzmanla görüşme sağladım ama başarılı olamadım. Sedef Hanım'la sürecimi çok rahat geçirdim ve başarılıyım. Açlık hissetmeden zayıfladım. Dediklerini yapıyorum. Tahlillerim çok güzel çıktı. Kendisi ve ben de tahlillerim güzel çıktığı için sevindik.

Sedef Hanım'a danışan olarak başvurduğum tarih Eylül ayıydı. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı nefroloji doktorumun tavsiyesi üzerine kendisiyle görüşme sağladım. Bana tavsiyelerde bulundu, menüler düzenledi. Listelerini uyguladığımda hem kilo verdim hem de kronik böbrek yetmezliğimi kontrol altına aldım. Dolayısıyla kendisinden çok memnunum. Sedef Hanım'ın süper bir diyetisyen olduğuna dair inanç taşıyorum. Ben hava yollarından emekli kaptanım ve 75 yaşındayım. Yurt içinde ve yurt dışında birçok uzmanla tanışma imkanım oldu. Bu yüzden değerlendirme kapasitem olduğuna inanıyorum. Kendisine Doktortakvimi.com nezdinde de teşekkür ediyorum.

Y

Sedef Hanım'dan çok memnunum. Çalıştığı hastaneden farklı bir uzmanla görüşme sağlıyorduk.Sonrasında kendisi gelince çalışmaya başladık. Diyet listelerini bana özel hazırladı, uygularken zorluk yaşamıyorum. Sedef Hanım'dan 4 seans danışmanlık hizmeti aldım, 5. seansıma gideceğim. Kendisi güleryüzlü, tatlı dilli, işini severek yapan bir uzman.

I
Konum: Medical Point İzmir Hastanesi Diğer

Kendisiyle her zaman görüşebiliyordum, arkadaş gibi sohbet ediyordum. 80 kilodan 4 ay gibi sürede 65 kiloya kadar düştüm. İstediğimiz saatte geri dönüş yapıyordu. Size sorarak, neleri tükettiğinizi sorup listeleri hazırlıyor Sedef Hanım. Danışmak isteyen herkese öneririm kendisini.