Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümü, 2020 yılı mezunuyum. ''Üniversite Öğrencilerinin Benlik Saygısı Düzeyleri ve Narsistik Kişilik Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi'' konulu lisans bitirme projesini tamamladım. Şu anda Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tezli yüksek lisans alanında eğitimime devam etmekteyim. Aynı zamanda özel bir anaokulunda psikolojik danışman olarak görev yapmakta ve Bütüncül Psikoterapi alanında eğitimime devam etmekteyim.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Sedef hanımla geçirdiğim terapi sürecinde daha önce farkında olmadığım birçok şeyin farkına vardım. sıkıntılarımın üstüne gitme konusunda bana cesaret verdiğini düşünüyorum. Anlaşıldığımı hissettiğim için seanslarda kendimi çok daha rahat ifade ediyorum. Kendi önemimin ve değerimin farkına varmamı sağladığı ve çözüm odaklı bir bakış açısı kazanmama yardımcı oldu.
C
c.....
Telefon numarası doğrulandı
Sedef Hanım karşıma nasıl çıktı anlamadım. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Öncelikle kendimi anlaşılmış hissediyorum ki bu mükemmel bir his. Çok profesyonel. Çok iyi. Kendimi böyle anlaşılmıs hissettirmesi pahabiçilemez bir şey. İyi ki var.
Sedef Zeynep Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedef Zeynep Arslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Sedef Zeynep Arslan adresi nerede?Sedef Zeynep Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedef Zeynep Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sedef Zeynep Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sedef Zeynep Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedef Zeynep Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Sedef Zeynep Arslan hangi dilleri konuşuyor?Sedef Zeynep Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sedef Zeynep Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedef Zeynep Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sedef Zeynep Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sedef Zeynep Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sedef Zeynep Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar