Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
bu...k
Telefon numarası doğrulandı
herkese gittim, ama beni o iyileştirdi.gereksiz ilaç yazmıyor, herkesi muayene ediyor. genç calışkan ve çok bilgili geldi bana
Seden Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seden Demirci, Nöroloji.
Seden Demirci adresi nerede?Seden Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seden Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seden Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seden Demirci hangi dilleri konuşuyor?Seden Demirci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seden Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seden Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seden Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seden Demirci hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seden Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Seden Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Seden Demirci, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Seden Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konyaaltı civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar