Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
DİYETİSYEN VE YAŞAM KOÇU SEFA AKSAKAL
İlkokulu Alvar İlköğretim okulunda, ortaokulu Alvar Ortaokulunda tamamlayarak, lise öğrenimime İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik bölümünden 01/08/2012 tarihinde mezun oldum.
Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Diyaliz Teknikerliği bölümünü kazandım ve 10/01/015 tarihinde mezun oldum.
19/08/2016 tarihin de Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne başlayıp, aynı zamanda organik tarım ve tarım ürünleri yetiştirme iş hayatına başladım.
2019 yılında bitirme tezi olarak; GÖRSEL ve SOSYAL MEDYADA YER ALAN GIDALARLA İLGİLİ YAYINLARIN AKADEMİK ve İDARİ PERSONELDE BESLENME ALIŞKANLIKLARI ve BESİN TÜKETİMİNE ETKİSİ adı altında tez yazdım.
2022 senesinde mezun oldum. Aynı yıl Başkent Üniversitenin uzaktan eğitim ile Yaşam Koçu sertifikasını aldım.
Halen organik tarım ve tarım ürünleri yetiştiriciliği yapmaktayım. Aynı zaman da tarım ürünleri üzerin de araştırmalar yapmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Sefa Aksakal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sefa Aksakal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefa Aksakal, Diyetisyen. Size Sefa Aksakal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme.
Sefa Aksakal adresi nerede?Sefa Aksakal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi, İpekyolu Caddesi Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefa Aksakal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefa Aksakal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sefa Aksakal hangi dilleri konuşuyor?Sefa Aksakal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sefa Aksakal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefa Aksakal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sefa Aksakal ile iletişime geçmenizi öneririz.