Üniversite Mahallesi, İpekyolu Caddesi, Yakutiye, Erzurum

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

DİYETİSYEN VE YAŞAM KOÇU SEFA AKSAKAL

Ben Diyetisyen ve aynı zamanda Yaşam Koçu olan Sefa AKSAKAL, 8 Temmuz 1994 tarihinde Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Alvar Mahallesinde dünyaya geldim.

İlkokulu Alvar İlköğretim okulunda, ortaokulu Alvar Ortaokulunda tamamlayarak, lise öğrenimime İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik bölümünden 01/08/2012 tarihinde mezun oldum.

Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Diyaliz Teknikerliği bölümünü kazandım ve 10/01/015 tarihinde mezun oldum.

19/08/2016 tarihin de Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne başlayıp, aynı zamanda organik tarım ve tarım ürünleri yetiştirme iş hayatına başladım.

2019 yılında bitirme tezi olarak; GÖRSEL ve SOSYAL MEDYADA YER ALAN GIDALARLA İLGİLİ YAYINLARIN AKADEMİK ve İDARİ PERSONELDE BESLENME ALIŞKANLIKLARI ve BESİN TÜKETİMİNE ETKİSİ adı altında tez yazdım.

2022 senesinde mezun oldum. Aynı yıl Başkent Üniversitenin uzaktan eğitim ile Yaşam Koçu sertifikasını aldım.

Halen organik tarım ve tarım ürünleri yetiştiriciliği yapmaktayım. Aynı zaman da tarım ürünleri üzerin de araştırmalar yapmaktayım.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Sefa Aksakal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle