öncelikle sefa beye minnettarım.2012 yılında halı sahada sakatlandım.karşıma şans sefa bey çıktı.ameliyat oldum şuan gayet iyiyim çok sağolun sefa bey iyiki varsınız.
nu...n
Sefa beyi topuk dikeni nedeniyle ziyaret ettim. Kendisi harika bir doktor, hasta iletişimi çok çok iyi.Öncelikle ayrıntılı bir muayene yaptı. Teşhisten emin olmak için kalp damar, fizik tedavi, nöroloji doktorlarından da görüş aldı. Topuk dikeni için birçok büyük şehirde bile olmayan radyofrekans tedavisi uyguluyor. Ameliyata gerek kalmadan 10 dakikalık bir işlemle topuk dikenini tedavi ediyor. Kendisinden çok memnunum, Allah razı olsun.
Sefa Aktı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefa Aktı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Sefa Aktı adresi nerede?Sefa Aktı adresini belirtmedi. Sefa Aktı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sefa Aktı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefa Aktı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefa Aktı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sefa Aktı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefa Aktı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sefa Aktı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sefa Aktı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sefa Aktı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.