Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Omuz Yırtıkları Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Fzt. Sefa Haktan Hatık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sefa Haktan Hatık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefa Haktan Hatık, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sefa Haktan Hatık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Fizik Tedavi, Kardiyak Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Boyun Fıtığı.
Sefa Haktan Hatık adresi nerede?Sefa Haktan Hatık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefa Haktan Hatık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefa Haktan Hatık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sefa Haktan Hatık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sefa Haktan Hatık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sefa Haktan Hatık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefa Haktan Hatık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sefa Haktan Hatık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler