şe...a
anal fisür hastasıyım bugün kendisine muayene için gittim. Direk ameliyat dedi evet hastalığın başka çözüm yolu yok. Ben ameliyatınızda basınç aleti kullanıyor musunuz diye sordum ben 20 yıldır bu işi yapıyorum diyerek cevap verdi üstelik üslubu hiç hoş değildi. Ne yöntemi kullanıyorsunuz diye sordum sanki halinden bezmiş bi tavırla açık ameliyat yapıyorum dedi. Benim ona bilgi sattığımı da iddia etti üstüne. Elbette ki doktor daha iyi bilecek ve çekinceleri olan hastasını bilgilendirecek.Ama ne yazık ki bu tutum Sefa Beyde yok.Tatmin olmadıysan bastır parayı özel hastahanede ameliyat ol diyip eliyel Hadi abla diyerek kapıyı gösterdi. Doktorluk bu olmamalı. Bir daha asla muayene olmayı düşünmüyorum
se...n
selamlar doktorumuza ben ameliyat oldum ve kendisinden çok memnunum işini severek yaptığına inanıyorum...
te...u
sefa karaca ya saygılarımla dört yıldır kasık fıtıgı vardı agrılarım cogaldı sindirim sistemim bozuldu ameliyat olmazsam yakın zamanda ölecegimi hissettim ama ameliyat olursamda ölmekten korkuyordum ileri derecede panik ataktım bagırsaklarımdaki sorun artınca genel cerraha gittim bagısaklarımın izlenmesi gerekiyormuş fıtıgımda tehlikeli hale gelmiş barsak dolanması olursa kurtulma şansım azmış paniklemiştim ne yapsam ölecegimi hissettim kalbim çarpıyor tansiyonum yükseliyordu uzaktan tanıdıgım sefa karacaya gittim herşeyi anlattım samimiyetine inandım güvendim gercekten benim durumumu benden iyi anlamış heyecanlanmadan paniklemeden başarıyla ameliyat oldum sefa karaca ve ekibine çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum inşallah ülkemiz onlardan uzun süre hizmetinden yararlanır
he...i
kanser hastası oldugum için doktorum tarafından son derece titiz alaka ve tedavikonusunda ilgi gördüğüm için kendisine sonsuz teşekküe ederim
he...i
benim annemin dedemin tüm ailemin doktoru olarak kendisine çok minnettarım annemi bana bağışladığı için annem yaşıyosa sizin ayenizde meme kanserine koyduğunuz erken teşhis sayesinde
Sefa Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefa Karaca, Genel Cerrahi.
Sefa Karaca adresi nerede?Sefa Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bartın Bartın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefa Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefa Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sefa Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefa Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sefa Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sefa Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sefa Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.