1991 yılında Adana Numune Hastanesinde çalışmaya başlamış , Eğitim Görevlisi ve Türk Ortopedi Eğitim Konseyi ( TOTEK ) üyesi olarak Uzmanlık Eğitimi alan Araştırma Görevlisi Hekimlerin yetiştirilmesinde ‘ Eğitim Sorumlusu ’ olarak görev yapmıştır.
21 / 07 / 2017 tarihinde Adana Numune Eğt. Ve Arş. Hastanesi ‘ nden ayrılan Op.Dr. Sefa ZÖHRE çalışmalarına Adana Özel SEZAR HASTANESİ ’nde devam etmektedir .
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Özel Sezar Hospital
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Diz Protezleri
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
gi...i
Canım doktorum yıllar önce kalça çıkıklığı ameliyatımı çok başarılı şekilde yaptınız bize gösterdiğiniz ilgi alakadan ötürü çok teşekkür ediyorum 2018 senesi Sezar hastanesine canım doktorumu ziyarete gittim ablalarımla onlarında tanışmasını istedim beni 5 yaşında ameliyat etti her iki kalçamda çıkıktı anadan doğma , bu süreci çok güzel atlattık ailemle hepimiz çok seviyoruz seni hocam iyi ki varsınız Allah razı olsun ben 5 yaşında ameliyat oldum şimdi 25 yaşımdayım evliyim canım doktorum Sefa hocam gizem ben ‘Maraşlı ‘beni her görüşünüzde hatırlıyorsunuz ve bu çok güzel bir his benim için duygulanarak yazdım bunları sizi çok seviyorum hayatım boyunca dua edicem size inşallah görürsünüz bu mesajımı ve inşallah eşimle sizi ziyarete geleceğim
a....a
2 buçuk aydır elinde iğne kalan annemin sefa bey çıkartabildi çok mükemmel doktor onunla emin ellerdesiniz. Ilk basvuracaginiz doktordur. Ona çok teşekkür ederiz.
ad...1
Adana'da dolmuşun çarpması sonucu yaralanan kızımı ilk etapta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine götürdük. Burada ilk müdahelesini yapan doktorlar kızımın sakat kalacağını söylediler. Daha sonra Op.Dr. Sefa Zöhre ile görüştük ve görev yaptığı Adana Numune ve Araştırma Hastanesine sevkini yaptırdık. Bu hastanede Dr. Sefa ZÖHRE'nîn yaptığı başarılı ameliyat sonrası kızım sağlığına kavuştu. Harika bir doktor. Allah kendisinden razı olsun. Böyle doktorları Allah başımızdan eksik etmesin.
gü...l
Annemi ölümden döndürdü çok minnettarız hala tedavimiz sürüyor yardımlarını bekliyorum her zaman bir baba gibi ilgilendi ameliyattan önce tüm olumlu olumsuz her konuda bilgi verdi Sefa beye sonsuz saygı duyuyorum
em...e
çok iyi ve süper bir insan
Sefa Zöhre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefa Zöhre, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Sefa Zöhre tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Sefa Zöhre adresi nerede?Sefa Zöhre şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toros Mahallesi Kasım Ener Bulvarı No:25 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefa Zöhre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefa Zöhre online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sefa Zöhre isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sefa Zöhre, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sefa Zöhre hangi dilleri konuşuyor?Sefa Zöhre ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sefa Zöhre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefa Zöhre bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sefa Zöhre ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sefa Zöhre hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sefa Zöhre hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Yüreğir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Tarsus Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mersin Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ceyhan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sarıçam Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çukurova bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları