Nöroloji Randevusu
Karotis Ultrasonu
Mezoterapi
PRP
re...ı
4 yıl evvel hocami tesadüfen tanidim.koyduğu tesis neticesinde beni felç olmaktan kurtardi.Tavsiyesi sonucunda sah damarı ameliyatı oldum hayatım onun sayesinde değişti. Simdi gayet sağlıklı yim Hocam çok teşekkürler. Rezzan arfundali
.....
Annemin beyninde damar tıkanıklığı vardı bunun için tedavi görüyordu. Tavsiye ve araştırma yaparak gittiğimiz ama sonrasında ise hüsrana uğradık. Çünkü gerekli tahliller yapılmadan ilaç verildi.
de...y
Gecen sene babamin rahatsizligi dolayisiyla tavsiye uzerine tanidim Sefer Beyi. O dönemde bircok doktora gittik. Sefer Bey aralarinda gordugum en iyi uzman doktordu. Hasta ve hasta yakinina yaklasimi, insan iliskileri sizinle ilgilenisi ve vicdanli bir doktor olmasi ayni zamanda meslegindeki herkesden duydugum basarisiyla benim cok sevdigim ve tanidiktan sonra örnek aldigim bir doktor. Ben uzman psikolog olarak soran ve iyi bir norolog arayan herkese tavsiye ediyorum. Umarim sizin gibi doktorlar çogalir. Uzm. Psikolog Derya SOY
ab...n
Siddetli bas agrisi sikayetim vardi hocam teshisi ve verdigi ilaclar sayesinde rahatladim kendisine ve doruk tiba tesekurler ederim hocama gorevinde basarilar
me...n
merhaba sefer bey en son 1.5 sene önce görüşmüştük.bazı sebeblerden dolayı sizi bıraktım siz tahmin ediyorsunuzdur neden. Ben iyiyim. Inşanllah sizse iyisinizdir.size bana göstermiiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.selamlar.mehmet birsen.
mi...r
mükemmel bir doktor. fazla konuşmaz ve her zaman işini yapar, hastası her zaman herşeyin üstünde gelir, hastalarının tıbbi geçmişlerini her zaman hatırlar ve gerekli özeni gösterir. onun kadar sabırlı bir doktor daha tanımadım.
fa...r
Sefer beyi annemin 1998 yılında ani hastalığı sırasında s.s.k acilinde tanıdım ve kendisinin annemize göstermiş olduğu ilgi ve ahlakasından çok memnun kaldım koyduğu teşhis ve tedavisi sayesinde annemiz çok şükür hala bizimle kendilerine minnet duyar teşekkürü borç bilir başarılar dilerim
de...z
Sefer beye migren tedavisi için gittim ve çok iyi sonuçlar aldım. Başarılarının devamını diliyorum:)
se...r
Evliliğimin ilk haftalarında doğum kontrol hapınının tetiklemesiyle yaşadığım bu hastalıkta erken teşhis teshis,tedavi sürecini planlama ve bana bu süre zarfında tüm sorularım ve tüm belirtilerle ilgilenen sefer beyden çok memnun kaldım.kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
me...n
alti sene önce birçok doktora ve hastahaneye gittim 2 sene boyunca banateşhis koyamadılar bir tanıdığın tavsiyesiyle seferbeye gittm hemen tedavime mudahale etti 4.5 senedir onun kontrolündeyim cok memnunum kendisine çok teşekkür ediyorum
Sefer Suari Köstem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sefer Suari Köstem, Nöroloji. Size Sefer Suari Köstem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), PRP, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu.
Sefer Suari Köstem adresi nerede?Sefer Suari Köstem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58 Çeşme
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sefer Suari Köstem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sefer Suari Köstem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sefer Suari Köstem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sefer Suari Köstem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sefer Suari Köstem hangi dilleri konuşuyor?Sefer Suari Köstem ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Sefer Suari Köstem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sefer Suari Köstem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sefer Suari Köstem hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sefer Suari Köstem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sefer Suari Köstem hangi sigortaları kabul ediyor?Sefer Suari Köstem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çeşme bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Çeşme bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Nörologlar