Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, 34196 İstanbul Bahçelievler Medipol Hastanesi, Bahçelievler, İstanbul
Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, 34196 İstanbul Bahçelievler Medipol Hastanesi, İstanbul
Bahçelievler Medipol Hastanesi
i̇...ö
Böbrek taşı ameliyatı oldum . Şefik hoca son derece ilgili sabırla sorunları dinleyip. Çözüme ulaştıran bir hekim
a....k
İdrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle şefik hocama muayene oldum,süreç çok sıkıntılı olmasına rağmen süreci çok iyi takip edip uyguladığı tedavi yöntemiyle beni şifaya kavuşturdu.
mu...y
Varikosel amaliyatı oldum çok başarılı bi amaliyat oldu.hayatım düzene girdi çok ilgili bi doktor çocuk sahibi oldum
4 aylık oğlumu sünnet ettirdik çok ilgiliydi çok memnun kaldık kolaylıkla gerçekleşti sünnetimiz
vo....
Öneriler üzerine 6 aylık bebeğimizin sünneti için Şefik hocadan randevu aldık. Muayene ve sünnet aşamasında ilgisi ve bizi bilgilendirmesi çok güzeldi. Çoğu hastane genel anestezi önermesine rağmen Şefik hoca lokal anestezi ile kısa bir operasyonla sünnetimizi sağlıklı şekilde gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Lokal anestezi ile yaptırmak isteyenlere hocamızı tavsiye ederim. Hemşireler dahil çok ilgili ve yardımcıydılar. Bebeğimizde sünnet aşamasında ve uyuşturma esnasında herhangi bir zorluk ve acı hissetmedi. Şefik hoca sağolsun kolayca sünnetini gerçekleştirdi.
ya...y
Hocam oğlumuzun sünneti basarılı bır operasyonla gerceklestırdı kendılerıne yardımlarından dolayı tesekkur ederız
g_..._
Bir çok doktor sperm değerlerime bakarak vakit kaybetmeden tüp bebeği önermişti fakat Şefik hocamın vermiş olduğu ilaçlar 2 ay içerisinde sperm değerlerimi iyileştirdi. Ve Cenabı Allah'ın nasip etmesiyle de 2.ayın sonunda hamd olsun eşim hamile kaldı. Şefik hocama güzel haberi vermeye gittiğimde çok sevindi ve erkek olursa sünnetini de getirirsin yaparız dedi. Ve Erkek oldu :) sünnetini de Şefik hocam yaptı çok da güzel oldu iyi varsın şefik hocam diyorum:)
yu...a
Böbrek taşımla alakalı hiçbiryerde çözüm üretemezken Şefik hocam ve Bora bey sayesinde taşlarımdan kurtultum.Şiddetle tavsiye ederim
va...
Tanıdığım en güler yüzlü alanında son derece deneyimli bir hoca .Annem sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordu takı şefik hocayla tanışana kadar.Hocam sayesinde çok rahatladık enfeksiyonu tedavi etti çok minnettarız .Herkese tavsiye ediyorum
gö...g
İdrara çıkma konusunda problemim vardı.Sefik hocaya bu şikayetle gittim.Teşhisi koydu.Operasyon kararı verdi, çok şükür bugün 12 günüm inanılmaz şekilde rahatladım.Şefik hocama ve değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Şefik Çitçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şefik Çitçi, Üroloji. Size Şefik Çitçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şefik Çitçi adresi nerede?Şefik Çitçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançesme Mahallesi, Fatih Caddesi, No:1/8, Bahçelievler, 34196 İstanbul Bahçelievler Medipol Hastanesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şefik Çitçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şefik Çitçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şefik Çitçi hangi dilleri konuşuyor?Şefik Çitçi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şefik Çitçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şefik Çitçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şefik Çitçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şefik Çitçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Şefik Çitçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar