e ...m
Şefika Hanım bana bir çok soru sordu yaptığım sporlar hakkında ve bileklerimde problem olmasına rağmen, severek yaptığım spinningin en kötü spor olduğunu belirtti diz için oysa dizlerimde sorun yok. Reçete vermeyecekti sonra aşil tendonuma jel verip buz şok yap dedi. Diğer ayağımda bağlarda problem olduğu düşünüyorum ona dokunmadı, sprey verdi. Çıplak ayakla yürümemi gözlemledi. İki ayağın az dışa basıyor dedi bu konu ile ilgili bir öneride bulunmadı. Direnç antrenmanı yap animal flow yap falan dedi ama sakatlanmama dair spesifik bir şey önermedi. Direnç antremanı vs yaparken bileklerimi incitmem olası. Spesifik bir çalışma önermedi. Geçmezse iğne yaparım dedi. Streching için Yoga yap deyip ben tamam diyince yoga statik esneme vs diyerek fikrini değiştirdi. Muayene sonrası bacağımı buzlu suya koymak dışında bir şey anlamadım bunu da bir kağıda kova ve kutucuklar (buz parçaları temsili) çizerek ve altına imzasını atarak bana verdi. Kendisine soru soramadım maalesef.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Şefika Kızıltoprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şefika Kızıltoprak, Spor Hekimliği.
Şefika Kızıltoprak adresi nerede?Şefika Kızıltoprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Yolu Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şefika Kızıltoprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şefika Kızıltoprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şefika Kızıltoprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şefika Kızıltoprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şefika Kızıltoprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şefika Kızıltoprak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şefika Kızıltoprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.