Şefkat hanım adı gibi şefkatli güler yüzlü ilgili ve gerçekten işinin ehli. Bu zamanda karşılaştığımız devlet hastanesi doktor profillerinin tam tersine, her sorununuzla içten ilgilenir ve her sorunuza cevap verir. Yıllardır çektiğim boyun ağrılarıma derman oldu. Fizik tedavi doktoruna ihtiyacınız varsa kesinlikle Şefkat hanım tek isim.
ay...r
bir doktor bukadarmı naif, kibar, ve güleryüzlü olabilir. kendisi üsküdar hospital türk te çalışmakta. daha öncede başka yerdede fizik tedavi olmuştum ama burası gerçekten mükemmel. bir kere size verilen randevu saatinizde asla bir şaşma olmaz. şefkat hn. ilk muayene dışındada sürekli hastalarıyla iletişim halinde. personelde işinıin ehli,belimden 15 günlük fizik tedavim bitti, kıpırdıyamazken haraketlerimde rahatlama oldu. boynumkaki fıtık tan kaynaklanan sırt ağrılarımada kuru iğne tedavisi yapılmakta. şefkat hn, bizzat kendisi yapmakta. sanki hafifledim. tüm mesleki,ve özel yaşamında mutluluklar dilerim. ve benim gibi bel,boyun,diz vb.. durumlarınız için oda bi görünün derim.
ay...r
şefkat hn çok naif.zarif ve güleryüzlü. hastalarıyla muayene dışındada ilgili.kendisinden son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. daha öncede başka yerdede fizik tedavi olmuştum ama burdaki verilen saatlere uyuluyor olması, fizyoterapistlerin yaklaşımları son derece mükemmel. şu an kuru iğne tedavisi olmaktayım henüz ilk seansımı oldum, sanki biraz farketti, birkaç seans daha yapılıcak. Şefkat hn herkese öneriyorum. kendisine meslek ve özel yaşantısında huzur mutluluklar diliyorum. ayrıca bu yazıyıda yazmış olmak için yazmıyorum. inanmıyanlar gidip muayene olabilirler, haklı olduğumu bilmek benide onore eder. yeri üsküdar hospital türk de türk.ticaret lisesinıin karşısında
Şefkat Abenyakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şefkat Abenyakar, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Şefkat Abenyakar adresi nerede?Şefkat Abenyakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şefkat Abenyakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şefkat Abenyakar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şefkat Abenyakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şefkat Abenyakar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şefkat Abenyakar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şefkat Abenyakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şefkat Abenyakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Kadıköy Fizik Tedavi Uzmanları