- Akciğer Kanseri
- Akciğerlerde Su Toplaması
- Göğüs Ağrısı
İstanbul
ba...r
Seha Hoca, annemizin akciğer rahatsızlığı sırasında 2 ay boyunca ilgili ve detaylı yaklaşımı ile tedavi sürecinde özverili bir şekilde çalıştı. Samimi ve bilinçli yaklaşımı ile bu süreçte her daim yanımızda oldu. Kendisini gönülden tavsiye ederiz.Nilgün- Bahar Gücüyener
• başka bir yer • Diğer •
da...k
Akcigerlerimdeki rahatsilik icin kendisine gittim, rahatsizligimla ilgili detayli sekilde bilgi verdi, eski tetkiklerimi kontrol etti, guleryuzlu, canayakın, gereksiz tetkik istemiyor. kesinlikle baska doktora gitmeye gerek yok.
• Doktor Muayehanesi • Diğer •
ga...e
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Yaklaşım, ilgi alaka, hoşgörü ve içten samimi.İyiki kendisine muayene olmuşum.Hersey için teşekkür ediyorum seha hocam ( Gamze Sağdıç )
• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi • Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt) •
ad...k
Kesinlikle işinde çok başarılı çocukluğumdan beri astim hastasıyım vermiş olduğu tedavilar yaşam standartimi arttirdi.çok cana yakın ve samimi teşekkür ederim.
al...n
biz istanbulda yaşıyoruz iyi şartlardada yasıyoruz belki ama bu sekilde ilgi hoşgörü ve kısa sürede tedaviye rastlamadık.bugun arkadaşımı iyleştirdi sanırım çok teşekkür ederiz..
Seha Akduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seha Akduman, Göğüs Hastalıkları.
Seha Akduman adresi nerede?Seha Akduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seha Akduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seha Akduman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seha Akduman hangi dilleri konuşuyor?Seha Akduman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seha Akduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seha Akduman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seha Akduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seha Akduman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seha Akduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları