Doktor Muayehanesi

İstanbul

• B

Seha Hoca, annemizin akciğer rahatsızlığı sırasında 2 ay boyunca ilgili ve detaylı yaklaşımı ile tedavi sürecinde özverili bir şekilde çalıştı. Samimi ve bilinçli yaklaşımı ile bu süreçte her daim yanımızda oldu. Kendisini gönülden tavsiye ederiz.Nilgün- Bahar Gücüyener

• başka bir yer Diğer  •

• D

Akcigerlerimdeki rahatsilik icin kendisine gittim, rahatsizligimla ilgili detayli sekilde bilgi verdi, eski tetkiklerimi kontrol etti, guleryuzlu, canayakın, gereksiz tetkik istemiyor. kesinlikle baska doktora gitmeye gerek yok.

• Doktor Muayehanesi Diğer  •

• G

Tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Yaklaşım, ilgi alaka, hoşgörü ve içten samimi.İyiki kendisine muayene olmuşum.Hersey için teşekkür ediyorum seha hocam ( Gamze Sağdıç )

• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)  •

Kesinlikle işinde çok başarılı çocukluğumdan beri astim hastasıyım vermiş olduğu tedavilar yaşam standartimi arttirdi.çok cana yakın ve samimi teşekkür ederim.

•  •

biz istanbulda yaşıyoruz iyi şartlardada yasıyoruz belki ama bu sekilde ilgi hoşgörü ve kısa sürede tedaviye rastlamadık.bugun arkadaşımı iyleştirdi sanırım çok teşekkür ederiz..

•  •