Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza LavinyaPark Sitesi B Blok/82, İstanbul, İstanbul, Beylikdüzü
Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No:12/13 Beyaz Vadi Apartmanı, Beylikdüzü
20'lik Diş Çekimi
İstanbul Ortodonti Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
be...n
Implant sonrasın da üst kaplamaları diş eti vb tedavilerimi yapan dt Seher Hanıma çok teşekkür ediyorum.Kendisi güleryüzlu samimi ve işini gercekten çok iyi yapan bir hekim. zirkonyum dişlerin mükemmel olmuş diyenlere porselen oldugunu söylediğimde hayretlere düşürecek kadar iyi is çıkaran birisi.Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.İyi ki sizi tanidım sevgili doktorumtekrar çok tesekkürler bana kendimi cok iyi hissettirdiğiniz ve güzel bir gülüş kazandirdığınız için.Sevgiler
Seher Aksoy Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seher Aksoy Duman, Diş Hekimi. Size Seher Aksoy Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Seher Aksoy Duman adresi nerede?Seher Aksoy Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30 Ginza LavinyaPark Sitesi B Blok/82, İstanbul, İstanbul Beylikdüzü
- Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No:12/13 Beyaz Vadi Apartmanı Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seher Aksoy Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seher Aksoy Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seher Aksoy Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seher Aksoy Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seher Aksoy Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seher Aksoy Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seher Aksoy Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seher Aksoy Duman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seher Aksoy Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diş Hekimleri
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri