2017 yılından beri çeşitli merkezlerde çocuk,ergen ve yetişkinlerle çalışmalarını yürütmüştür. 2022 yılı itibariyle , 10 ay boyunca UNICEF'in işbirliği sağladığı bir kurumda psikolog olarak çalışmalarına devam etmiştir. Şu anda kurucu ortağı olduğu Artos Psikoloji'de klinik psikolog olarak hizmet vermektedir. Çocuk,ergen, yetişkin ve ebeveynlerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda çeşitli kurumlara eğitimler düzenlemektedir.
Türk Psikologlar Derneği üyesidir.
Van’da yaşamaktadır ve yüz yüze/online danışmanlık hizmeti vermektedir.
KATILDIĞIM ULUSLARARASI VE YURTİÇİ SEMİNERLER VE SERTİFİKA EĞİTİMLERİ
• Managıng Examınatıon Anxıety- Sınav Kaygısı Müdahale Programı- Uzm. Klinik Psikolog Yücel Şavklı
• Sınavlara Yönelik Bir Performans Geliştirme Programı (PERGEL) Uygulayıcı Eğitimi- Dr. Olcay Güner
• SİATT Bebeklik ve Çocukluk Dönemi Sosyal İletişim Alan Gelişim Tarama Testi- Uzmanı. Psk.Dan.Nilcan Kuleli Sertgil
• EMDR 1.Düzey Uygulayıcı Eğitimi- Emre Konuk, Asena Yurtsever, Davranış Bilimleri Enstitüsü
• Ergenlerle Psikoterapi Uygulamaları Eğitimi - Uzm.Klinik Psikolog Bahar Çakır
• ATTENTIONER DEHB Uygulayıcı Eğitimi- Çocuk Psikiyatri Uzmanı Dr. Hülya Bingöl Çağlayan, Apamer Psikoloji
• ÇEPSP 101- Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık Programı Uygulayıcı Eğitimi- Dr. Öğretim Üyesi Atanır Akar
• MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi- MOXO Türkiye
• Türkçe Prep Lisanslı Uygulayıcı Eğitimi
• Zorlayıcı Duygular: Öfke Webinarları- Klinik Psk. Pınar Mermer, Klinik Psk. Sergen Akbay, Klinik Psk. Sude Kılıç
• Sağlıklı Sınırlar Webinarı- Klinik Psk. Pınar Mermer, Klinik Psikolog Sude Kılıç
• Pozitif Disiplin Temelli Ebeveynlik Eğitimi: Ergenlik- Klinik Psk. Pınar Mermer, Klinik Psk. Sergen Akbay, Klinik Psk. Sude Kılıç
• Çocukluk Döneminde Mastürbasyon Terapide Nasıl Ele Alınır? Uzm. Klinik Psikolog Bahar Çakır
• BOOPE- Okullarda Bağlanma Odaklı Oryantasyon Programı Eğitimi- Uzm. Psk. Aslı Candan Kodalak ve Uzm. Psk. Duygu Olgaç
• Deneyimsel Oyun Terapisi 1.Düzey Eğitimi- Nilüfer Devecigil & Byron Norton
• Pozitif Disiplin I.II.III.IV. Düzey Eğitimleri- Klinik Psk.Pınar Mermer
• Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi- Prof.Dr. Serap Özer
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi- Dr. Nevin Dölek
• Çocuk ve Okul Odaklı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi- Psikoloji Akademisi (Tam Burslu)
• Okul Öncesinde Çalışan Uzmanların Alet Çantası Eğitimi- Klinik Psikolog Ahmet Sert
• Çocuklarda Öfke ve Duygu Regülasyonu Eğitimi- Uzm.Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu
• Çocuklarla Ölüm Hakkında İletişim Kurmak Eğitimi- Klinik Psk. İrem Polat
• Okulda Pozitif Disiplin Eğitimi- Uzm. Klinik Psikolog Bahar Çakır
• Çocuk Odaklı Danışmanlık Becerileri Eğitimi- Uzm.Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi- Psikovizyon Gelişim Enstitüsü
• Bebekten Sonra İlişkiler- Uzm. Psk. Filiz Kaya Ataklı ve Psikolog Dr. Özge Altan Aytun
• Oyuncu Ebeveyn Olmak - Lawrence Cohen
• Porno Kültüründe Çocuk Büyütmek - Dr. Gail Dines
• İlişki Ustaları: Mutlu İlişkilerin Formülü - Uzm. Psk. Filiz Kaya Ataklı ve Psikolog Dr. Özge Altan Aytun
• Oyun Terapisinde Aile İle Çalışma - Nilüfer Devecigil
• İlişki Şiddeti - Uzm. Psk. Filiz Kaya Ataklı ve Psikolog Dr. Özge Altan Aytun
• 21.Yüzyılda Oyun Terapisti Olmak - Nilüfer Devecigil
• Online Oyun Terapisi Uygulamaları- Nilüfer Devecigil
• Yakınlık, Romantizm ve Cinsellik- Uzm. Psk. Filiz Kaya Ataklı ve Psikolog Dr. Özge Altan Aytun
• Çocuklarda Duyusal Konular- Nilüfer Devecigil, Caroline De Biolley, Sarah Steinborn Gökler
• Ergenlik- Dr. Chrısta Santangelo
• 9-12 Yaş Çocuklarında Sağlıklı Cinsellik- Nilüfer Devecigil
• Çocuk ve Ergenlerle Çalışmak- Klinik Psk. Selin Anahar
• Psikoterapistler İçin İlk Görüşmede Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar- Doç.Dr.Itır Tarı Cömert
• Terapötik Oyunların Psikoterapide Kullanımı- Uzm. Psk.Ayben Ertem
• Ebeveyn Eğitimi - Dr.Öğr.Üye. Atanur Akar
• Yas Danışmanlığı Eğitimi- Dr.Nevin Dölek
• Kriz Durumları İle Baş Etme Eğitimi- Dr.Nevin Dölek
• Psikolojik İlk Yardım Eğitimi – Dr. Öğr. Üyesi Mert Akcanbaş
• Ölüm ve Yas Psikolojisi Eğitimi- Dr. Hakan Ertufan
• Bilişsel Davranışçı Terapi Teknikleri Atölye- Itır Tarı Cömert
• Dans ve Hareket Terapisi ile Çocuklarda Beden Farkındalığı Webinar Eğitimi- Uzm. Dans ve Hareket Psikoterapisti Ezgi Aydoğan (Burslu)
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Yaklaşımları Atölye- Itır Tarı Cömert
• Psikoterapide Metafor Kullanımı Eğitimi- Uzm. Psk. İpek Gökozan
• Üstün Zekalı Çocukları Anlamak Seminer- Ayça Köksal
• Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Değerlendirme- Psk. Dr. Deniz Aktan
• Çocuk ve Ergenlerde Sanat Terapisi- Klinik Psikolog Olcay Güner
• Çocuklarda Davranış Sorunlarına Oyun Terapisi İle Bakmak- Uzm.Psk. Çağla Tuğba Selveroğlu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Artos Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Artos Psikoloji
Seher hanıma 3 yaşindaki oğlumun tuvalet yapmaya karşi olan fobisinden dolayı gidiyoruz yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz. Randevularımız düzenli ve zamanında gerçekleşmektedir.
ha...n
Yaklaşık sekiz aydır süren seanslarımız boyunca kendimi derinlemesine anlaşıldığımı hissettiren bir süreç deneyimledim. Psikoloğum, her randevuda zaman yönetimine verdiği önem ve dikkatle, profesyonel yaklaşımını net bir şekilde hissettiriyor. Seanslar sırasında yalnızca iyi bir dinleyici olmakla kalmayıp, ele alınan konuları en ince detaylarına kadar aklında tutarak, kapsamlı ve bütüncül bir değerlendirme yapıyor.
Özellikle yüksek düzeyde kaygı bozukluğuyla mücadele ettiğim bu zorlu süreçte, doğru yönlendirmeleri ve derinlemesine analizleri sayesinde kayda değer bir ilerleme sağladım. Şu an kendimi hem zihinsel hem de duygusal anlamda çok daha güçlü ve dengeli hissediyorum. Bu sürecin, uzman bir rehberlikle ne kadar değişim yaratabileceğinin somut bir kanıtı olduğuna inanıyorum.
e....a
5yasindaki çocuğumun 2.5 yaşındayken eşim ve ailesinden gördüğüm şiddete tanık olmasi nedeniyle 5 yaşında travmasinin tetiklenmesi sonucu konuşmayı unutmuş gibi olmasi ve agresif ,hırçın tavırları nedeniyle Seher Hanıma başvurdum.
Beni bir çocuk psikiyatrisi yönlendirdi. Oyun terapisi aldık. Çocuğum 7. Seanstan sonra kısa cümleler kurmaya başladı ve duygularını yönetmeye başladığını farkettim..Dogru adreste olduğumuz için çocuğumun daha iyi olacağıni biliyorum. Ayrıca ebeveyn yönlendirmeside çok iyi.
Oğlumun gelişimi için oyun terapisine götürüyorum o kadar ilgili biri ki aile de çevrede olan biten her konu hakkında nasıl davranmamız gerektiği yönünde çok güzel yönlendirme yapıyor anlatılan herşeyi can kulağıyla dinleyip bi şekilde yardımcı olmaya çalışıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim oğlumda ki değişimi çok net görebiliyorum
eb...
Terapistimiz sayesinde hem kendi aileme hem çevreme hem de hayata bakış açım tamamen değişti kendimi daha huzurlu ve güvende hissetmemi sağladı terapistimizin guleryuzlulugu içtenliği sayesinde kendimi daha rahat ifade ediyorum oğluma oyun terapisti ile başlayan yolculuğumuz memnuniyetle devam etmekte olup hem oğlumuza hem bana hem aileme kattığı huzura ve güzelliklere minnettarız arkadaşlarımıza ve çevremize gonul rahatlığıyla öneriyoruz
h....ö
Terapiye çok fazla sinirlendiğim ve bazı noktalarda kendimi tutamadığım için başvurdum.Bazı durumlarda duygu patlamaları yaşadığımı ve bunun hem beni hem de çevremdekileri olumsuz etkilediğini fark ettim.Özellikle öfke sırasında kendimi ve düşüncelerimi kontrol etmekte çok zorlanıyodum ve sonrasında pişmanlık yaşıyodum.Terapi sürecinde bu durumun altta yatan başka sebepleri olduğunun farkına vardım.Kendimi daha iyi tanımaya başladım ve aslında neyi neden yaptığımı sorgulamak benim kendime olan farkındalığımı arttırdı.Ayrıca sadece öfke problemine odaklanmadım.Kendimle ve çevremle olan ilişkilerimi çok daha iyi anlamaya başladım. Bazı alışkanlıklarımın ve bazı düşünce kalıplarımın, geçmişte yaşadığım olaylarla şekillendiğini görmeye başladım.Bu terapi sürecim bana emek vermem gerektiğini öğretiyor. Şu anda hala yolun başında gibi hissediyorum ama her terapi çıkışımda inanılmaz bir rahatlık ve hafiflemiş hissediyorum .Sevgili Seher hanım inanılmaz bir yol arkadaşı iyi ki yol arkadaşım
me...
Benim için bir çıkış kapısı gerekiyordu yanlız bir anne olarak erkek çocuğunu nasıl bir şekilde yönlendireceğimi bilmiyordum Seher hanımın bana da oğluma da çok şeyler kattığını gördüm uzun bir süre olmasa harika bir şekilde devam ettiğimizi görüyorum
ya...a
Seher hanım aslında duygularımın sebeplerini ve bunların neden varolduğunu açıkladı.Bu duyguların nasıl üstesinden geleceğimi ve hayata karşı nasıl adım atmam gerektiğini öğretti.Duygularımı ve hislerimi kabul etmemi bunların her ne olursa olsun varolacağını ama zamanın gücünü de unutmamak gerektiğini anladım.Yaşadıklarımdan dolayı hayatıma ve kendime dair hiçbir şey yapmıyordum ama bunun çok yanlış olduğunu ve duygularım ne kadar yoğun olursa olsun bunları kendi lehime çevirerek kendi özgelişime önem vermem gerektiğini öğrendim bunca öğrendiklerim için gerçekten minnettarım
b....y
Farklı bakış açıları kazandım kendisiyle bana kendimi sevdirdi bana farklı pencereler gösterdi.. her seanstan sonra daha da iyileşiyorum
o.....
Önceden başka yerlerde başladığımda sonuç alamadığım OKB (Obsesif kompulsif bozukluk) sorunuma Seher hanımla yaptığım seanslar sonucunda çok büyük ilerleme kaydettim,çok faydasını gördüm.İşini severek yapan insana iyi gelen birisi.Benzer ya da farklı problemler yaşayanlara tavsiye ederim.
Seher Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seher Aydemir, Psikoloji. Size Seher Aydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Seher Aydemir adresi nerede?Seher Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerefiye Mah. Hacıosman Sk. No:26 Kat:1/1 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seher Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seher Aydemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seher Aydemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seher Aydemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seher Aydemir hangi dilleri konuşuyor?Seher Aydemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seher Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seher Aydemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seher Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Seher Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seher Aydemir hangi sigortaları kabul ediyor?Seher Aydemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.