Psikolog Seher Özpolat;
Tam burslu olarak kazandığı İstanbul Beykent Üniversitesi'nden yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. . Bitirme tezini Cinsel İşlev Bozuklukları üzerine tamamlamıştır.
Lisans döneminde Özel Fransız Lape Hastanesi'nde ve Beykent Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi'nde stajyer psikolog olarak görev almıştır. Eğitim gördüğü süreçte 3 yıl boyunca Beykent Üniversitesi'nde idari kadroda görev aldı. 12. Nöropsikiyatri Günleri ve 7. CETAD Günleri ( Cinsel Sorunlarda KİM, NEYİ, NASIL TEDAVİ ETMELİ? ) gibi birçok ulusal ve uluslararası çeşitli kongreler ve seminerlere katılım sağlamıştır. Lisans eğitim sürecinde Güncel Psikoloji dergisine makale yazmıştır. Psikoloji Bilimine multidisipliner bir şekilde katkı sağlamayı hedef edinen Hipokampüs Akademi'nin Etkinlik Düzenleme Ekibi'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenmiş ve birçok etkinlik düzenlemiştir.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamlayan Psikolog Seher Özpolat halen farklı bir ekol olan psikanaliz sürecine devam etmektedir.
Şu an aktif olarak Beykent Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi'nde kurum psikoloğu olarak görev yapmaktadır.

Şifa mh Tekel Sk Ilıcak plaza 2 21/1 Battalgazi Malatya, Battalgazi , Malatya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Randevu +4 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği +1 daha fazla

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Makaleler
Röportaj

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Bir süredir Seher Hanım'a psikolojik destek için gidiyorum ve onunla çalışmaya başladığımdan beri hayatımda inanılmaz olumlu değişimler yaşadım. Birkaç ay önce babamı kaybetmenin derin üzüntüsü ve uzun süreli bir ilişkinin sona ermesinin getirdiği zorluklarla tek başıma mücadele ediyordum. Ancak Seher Hanım'ın profesyonel ve samimi yaklaşımı sayesinde, artık kendimi daha mutlu, huzurlu ve güçlü hissediyorum. Her hafta onunla geçireceğim o saati adeta iple çekiyorum; çünkü o zaman diliminde dünyadan uzaklaşıp, sorunlarımla daha rahat ve etkili bir şekilde başa çıkabildiğimi hissediyorum. Her seans beni daha da ileriye taşıyor ve hayata bakış açımı zenginleştiriyor. Kendisi sadece mükemmel bir psikolog değil, aynı zamanda sizi uzun zamandır tanıyan bir dost gibi cana yakın ve anlayışlı. Seher Hanım'dan aldığım destekten son derece memnunum ve psikolojik yardım arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Seanslarıda hep mutlu bir şekilde çıkıyorum yargılanmadan ciddiyet le dinlenildiğim için çok mutlu oluyorum Seher hoca ile çözüm yollarını daha kolay buluyorum Seansları iyi katılmıştır katılıyorum .

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Seher hanıma yaklaşık 3 aydır terapiye gidiyorum. Kendisi bilgi ve deneyimiyle bana o kadar iyi geldi ki. Birçok açıdan memnun kaldım. İlk gittiğim ben ile şuan ki ben çok daha farklı. Hayata daha güzel bakmama vesile oldu. Güler yüzü ile sohbeti, olaylara yaklaşımı çok içten. Kendisine tereddüt etmeden danışmanızı tavsiye ederim.

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Seanslara başladığım ilk günden beri yaşadığım olumsuz her durumu yorumlamaya ve bu durumlari hayatıma olumlu bir şekilde sekillendirmeme,olaylara farklı pencerelerden bakmama yardımcı olan hocam gerçekten işinin ehli ve mükemmel bir insan kaliteli bir yol gösterici benim için

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Kendini her zaman geliştiren ve danışanına elinden geldiğince katkı sunmaya çalışan bir terapist, kesinlikle mükemmel. Kendi arayışımda ve kendime olan yolculuğumda bana efsane destek oldu. Aşamadığım şeylerin üstesinden kolaylıkla gelmemi, sağlığıma kavuşmamı, hayallerimi ve yaşam görevimi keşfetmemi sağladı. Söylenecek birçok söz var keşke hepsini yazabilsem ama sözlerinde yeteceğini zannetmiyorum..:) Her daim dua edeceğim kendisine iyiki var. İyiki benim terapistim. Rabbim her daim yolunu açık etsin. Musmutlu olsun inşallah.

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Hayatımın en çıkmaz noktasında tanıştım seher hanımla beni kendime getirdi bebek beklerken yaşadığım zorluğa gögüs gerdirdi hamileliğimi sorunsuz atlattırdı birbirimize güvenmemizi sagladı durumumu kabullendirdi sırf ben degil cevremdeki herkes toparlandığımı görünce şaşırdı bana çok güzel ışık oldunuz daha çok yolumuz var ama bence artık bu yollar çicekli sayenizde iyiki varsınız hem benim hem oğlum için

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Terapiye başlamak ve kendimle yüzleşmek benim için zor bir adımdı. Bu süreci oldukça kolay atlatmamı sağlayan, sürdürülebilir bir tedavi planlayan değerli psikoloğum Seher Hanım'a süreç çok rahat ilerledi.

Z
Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

Artık nefes dahi alamadığım bir dönemde hocamla tanıstık. İlk zamanlar çözüme ulaşacagımızı hissedemedim ama zaman ilerledikce hayatla sınanmaya devam ettikçe verdigim tepkilerin değiştiğine, daha ılımlı ,sakin bir insan oldugumu görmeye başladım. Kendisine cok şey borcluyum.

R
Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Seher hoca ile psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğim dönemde araştırarak başvurdum .İyi ki yollarımız kesişmiş özgüven eksikliğim kendimi ifade edememe gibi birçok sorunum vardı ,özellikle çocukluk travmaları ile ilgili olan sorunları açığa çıkartarak verdiği tavsiyeler ile iyi hissetmenizi asıl sorunun sadece sizde olmadığını nereden açığa çıktığını görmenizi sağlıyor, kendisi iyi bir dinleyici tecrübesi, yaklaşımı ,ile kendinizdeki değişimi göre bilirsiniz. Seanslarıma hala devam ediyorum bir sonraki seansı iple çekiyorum gitmek için, canı gönülden herkese tavsiye ederim.

Konum: Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

Çok zorlandığım bir dönemde tanıştım Seher Hanımla. Kendimi açmam çok zaman aldı Seher hanım açılmamı sabırla bekledi. Farketmeden bastırdığım duygularla yüzleşip kabul etmemi sağladı. Olumsuz düşüncelerimi olumlu ve mantığa oturan düşüncelerle değiştirmeme yardımcı oldu. Anlaşılmak ve rahatça konuşabilmek çok güzel. Yolumuz uzun ve bu yolu Seher hanım ile yürüdüğüm için çok memnunum.