Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +30 daha fazla
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Dönüşüm Psikoloji Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
a....b
Konuşarak ne düzelebilir ki diye başladığım sürecimin etkisine hayranım. Tabiki burda en büyük övgüyü hak eden Şehida hanım. Çocukluktan gelen bazı konular sonra evlilik, çocuk ve üzerine binen başka problemlerle yaklaşık bir yıl süren tedavi sonrası koşarak kaçmak istediğim kendimle barıştım ve kafamda durmadan konuşan sesleri susturmayı başardım. Tabiki zaman zaman zorlandığım şeyler oluyor ama Şehida hanım onlarla baş etmeyi öğretti buna ömür boyu minnettar olacağım. Kolay olduğunu söyleyemem ama Şehida hanım ın uzmanlığına güvenirseniz başarabilirsiniz. Canı gönülden tavsiye ederim va başarılar dilerim
s....t
Şehida Hanımla terapi sürecim 2023 yılının Temmuz ayında başladı. Gerçekten çok kötü ve çok zor bir dönemden geçerken tanıştım onunla. Sizi anlayan, size yol gösteren birinin olması muhteşem bir şeymiş gerçekten. Her anlamda çok iyi bir terapi süreci geçirdim ve geçiriyorum. Hem yüz yüze hem de online seans aldım, alıyorum. Her seansımızı iple çekiyorum kesinlikle. Benim kendimi bulmamda, kendimi geliştirmemde, doğru yolu görmemde çok yardımcı oldu ve oluyor. Sizin için ne desem az gerçekten. Sizi çok seviyorum iyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki benim terapistimsiniz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim sizi ve asla yanılmayacağımı da çok iyi biliyorum. İyi ki varsınız
Bugüne kadar birçok kez psikolojik destek almış birisi olarak söyleyebilirim ki Şehida Hanım çok çok iyi bir psikolog. Her seansta da farklı farklı şeyler öğreniyorum sayesinde ve bu hayatımı çok güzel bir şekilde etkiliyor.
Canımm şehida hanım hayatımın en kötü sürecinde tanıştık herşey bitti diye düşünürken yeniden hayata döndüm sayesinde ilgilenmesi tatlı güler yüzlü olmasıyla beni her defasında daha çok terapiye bağlıyor beğenmediğim hiç bir yönleri yok girdiğim andan itibaren sıcak hoş karşılanıyorum kendimi orada daha rahat ve huzurlu hissediyorum iyi ki tanımışım iyi ki bu süreci beraber atlattık şuan daha öz güvenli ve hayata bakış açım daha pozitif yorulduğum zamanlarda dinlenme alanım
Şehida hanımın kapısını çaldığımda kendimi yalnız, ümitsiz ve çaresiz hissediyordum. Yaşadığım zorlukları asla aşamayacağımı, kimsenin bana yardım edemeyeceğini zannediyordum ama Şehida hanım öyle olmadığını hep bir umudun olduğunu her şeyin geçebileceğini öğretti. Bana kendimle tanışma fırsatı verdi. Kendimi sevmeyi, değer vermeyi, önemsemeyi, kendim olmayı öğretti. Kafamın içinde sürekli insanların duygu ve düşüncelerini fısıldayan sesi susturdu. Çok geç tanıştım kendisiyle ve keşke çok daha önceden hayatıma dokunsaydı dedim. Herkesin küçükken çok sevdiği bir öğretmeni vardır öğrencilerine hep sevgiyle yaklaşan, güler yüzlü, şefkatlidir ve onu hayatınız boyunca hep öyle hatırlarsınız işte kendisi de bende öyle bir his uyandırıyor.
kü...u
Benim canım canım Şehida Hanımcım. Karşılaştığımızda kendinden vazgeçmiş, nefret dolu biriyken kendimle tanışma fırsatı verdi bana. Meğer ben 30 yaşıma kadar sadece geçmişe yanmış ne bu anı ne geleceği görmemişim. Şimdi hayatım çok daha düzenli ve kaliteli. Bana her vazgeçiş bir şeyi kazanmaktır aynı zamanda cümlesi ile hayatı tekrar tanıttı. Şimdi hangi cümle ile yaklaşık bir yılı anlatabilirim bilmiyorum. Bir insan bir insanı nasıl hiç yargılamadan yadırgamadan dinler tam karşılığı olsa gerek. Cümlelerim o kadar çok ki anlatmakta zorlanıyorum aslında. İnsanların hayatlarında köşe taşları olur kurdukları binalar sağlan olsun diye benim köşe taşlarımdan biri oldu Şehida Hanım. İyi ki diyorum iyi ki tanımışım ve bu yolculuğa onunla çıkmışım.
el...
1 yıla aşkın süredir ara vermeme rağmen Şehida Hanım’la terapi sürecindeyim. Kendisiyle her seansta sanki arkadaşımla dertleşiyormuşum gibi konforlu hissettiriyor bana kendimi. Her seferinde kendimle alakalı farklı farkındalıklar kazandırıyor. Rutine oturmuş yaşamdan hoşlanmadığım için ara verme kararı aldım ama geri döndüğümde hiç ara vermemişim gibi devam ettik kendisiyle. Şehida Hanım’la paylaştığım her durumu o kadar güzel, naif ve tatlı bir dille değerlendiriyor ki. Duygularımı yönetmemi çok kolaylaştırmakla beraber tebessümü bile yetiyor beni anladığını hissetmemde. Anlaşılmanın ne kadar önemli ve güzel hissettirdiğini kendisiyle her seansta bir kez daha anlıyorum. Her seanstan sonra hayatıma daha mutlu, insanlara bakış açımın, iletişimimin değiştiği ve yenilenmiş Elif olarak devam ediyorum. Çok güzel karşılanıyorum o kapıdan her girdiğimde. Ekibine ve kendisine kucak dolusu sevgiler.
ö.....
Daha iyi bir baba olmak için girdiğim bu yolda aslında çok daha fazla amacım olduğunu öğrendim. Yıllardır içinden çıkamadığım döngüleri, duygularımı ve en önemlisi kendimi çok daha derinden tanımaya başladım. Süreç devam ediyor, iyi ki kendim için bu adımı atmışım. Şehida hanımın yapıcı yaklaşımı ve uzmanlık bilgisine herzaman güvenebilirsiniz. Terapi bir yolculuk, bir süreç. Bu yolda doğru uzmanın yanınızda olması önemli. O yüzden iyi ki Şehida hanım.
Şehida hanımla tanıştığımda panik atak başlangıcım vardı ve ilerliyordu evden çıkarken bile 5 kere düşünüyordum. Konuşması yaklaşımı o kadar içten ki her seanstan sonra hafifliyorum. Kendimle ilgili çok daha fazla şeyin farkına vardım. Kendime daha çok değer vermeye başladım . İyi ki yollarımız kesişmiş.
h....s
Seansları Online yapmamıza rağmen çok büyük katkıları olduğunu söylemek istiyorum. Şehida hanımın güler yüzlü ve samimi yaklaşımı, farklı bakış açıları ile kendinizi sorgulamanızı sağlıyor. Aynı zamanda akademik bilgilerini benimle paylaşmasından son derece memnunum. Kendimdeki değişime tanıklık etmek, Şehida hanımın da benimle bu süreçte yanımda olması konusunda çok şanslıyım. Seanslardan önce mutlaka bilgi mesajı da geliyor. Bu bağlamda seansları unuttum dersiniz de olmuyor, kesinlikle tavsiyemdir.
Şehida Adıgüzel Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şehida Adıgüzel Kaya, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Şehida Adıgüzel Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Şehida Adıgüzel Kaya adresi nerede?Şehida Adıgüzel Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Osman Paşa Mah., Sever Sokak, no:1 daire:5 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şehida Adıgüzel Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şehida Adıgüzel Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şehida Adıgüzel Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şehida Adıgüzel Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şehida Adıgüzel Kaya hangi dilleri konuşuyor?Şehida Adıgüzel Kaya ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Şehida Adıgüzel Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şehida Adıgüzel Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şehida Adıgüzel Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şehida Adıgüzel Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Şehida Adıgüzel Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehida Adıgüzel Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Şehida Adıgüzel Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.