Nefroloji Randevusu
Renal Ultrason
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Transplantasyon
m....y
Genel bir kontrol için gittim. Böbreğimde ve safra kesemde sıkıntı çıktı. Tavsiyelerde bulundu. Tavsiyelerini uyguluyorum. Yönlendirmeleri çok iyi. İlgili ve alakalı bir doktor. Memnunum kendisinden. 6 ayda bir kontrole gidiyorum.
y....)
Karın ağrısı şikayeti ile başvurduk. Hocamız gittiğimiz hastanede tavsiye edildi. Muayene sonrasında babama göbek fıtığı teşhisi koydu. Birkaç test istedi. Genel cerrahi doktoruna yönlendirdi. Şu an takip ediyorlar. Babam'ın ağrısı geçti. Şehmus Bey ilgili bir doktor. Hastasını çok iyi takip ediyor. Biz memnunuz.
n....t
Kanımda enfeksiyon vardı, ateşim düşmüyordu. Hastaneye gittim. Nöbetçi doktor Şehmus Bey'e denk geldim. Testler istedi, ilaç tedavisi ve serum uyguladı. Şu an iyiyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. Sorduğum sorulara cevap alabildim. Ben memnunum, ilgili bir doktor.
n....u
Ben de şeker başlangıcı vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Beslenmeme dikkat etmemi söyledi. Spor yap dedi. Sayesinde kilo verdim. Allah ondan razı olsun. Çok iyi bir doktor. Çok memnun kaldım. Benimle ilgilendi. Kendisine düzenli bir şekilde kontrol amaçlı gidiyorum.
g....a
Böbrek rahatsızlığı için başvurdum. İşlevi yeterli değildi. Kızım araştırarak buldu kendisini. 3 ayda bir gidiyorum. İlaç tedavisi uygulamıyor. Yemeyeceğim gıdaları söylüyor. Yönlendirmeler yapıyor. Her şeyi detaylı bir şekilde hastasına anlatıyor ve bilgilendiriyor. Aynı zamanda diyabet hastasıyım. Şu an her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Bu çizgide devam etmemi belirtti. Şehmus Bey çok iyi bir hoca. Her soruma soruya cevap veren birisi. Hastasına güven veriyor. Ben kendisiyle devam edeceğim. Çok memnunum.
c....p
Ödem ve kalp yetmezliği nedeniyle başvurmuştum kendisine. Tanıştığımızdan beri çok memnunum. Hastasıyla çok güzel ilgileniyor. Bütün tahlilleri yaptırıyor ve inceliyor. İlaç tedavisi uyguladı. Tavsiyeleri oluyor. Biz de söylediklerini uyguluyoruz.
n....d
Farklı bir doktor önerisi ile başvurdum. Zehirli guatr ve kansızlık var bende. Muayene etti ve sonrasında tedaviye başladı. 1 ay ilaç tedavisi alacağım. Sonra testler yapılacak. Testlerin sonuçlarına göre asıl tedaviye başlayacağım. Ameliyat olabilirim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Şehmus Bey'i ben beğendim. Şu an memnunum. Tedaviye onunla devam edeceğim.
o....a
Şeker hastasıyım. Üniversitenin arşiv sorumlusuyum. İsmini söylediler, ben de başvurdum. Muayene sonrasında kullandığım ilacın dozunu yükseltti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Ben kendisinden çok memnunum. Annem de şeker hastası, onu da götürdüm. Şehmus Bey çok ilgili bir hoca. Hastasını yönlendiriyor. Bir hasta olarak hocamıza gelmeye çekinmiyorum. Hastalarına karşı yakın davranıyor. Bizi dinliyor.
ö....)
Kızımın kan değerleri için başvurduk. Tiroid hastası olduğunu tespit etti. İlaç tedavisine başladık. Takipli hastası olduk. Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Her türlü açıklamayı da yapıyor. Şehmus Bey'den her açıdan memnunuz. Gayet her şeyi açık ve net söyleyen bir hoca.
c....)
Biz kendisinden memnunuz. Kayseri'deydik gayet ilgilendi. Kendisi sağ olsun yardımcı oldu. Babamın böbrek ve tansiyon şikayetinden dolayı Şehmus Bey'le görüşme sağladık. Kendisi sürecimizle ilgili bilgilendirdi, dönüş yaptı. Şehmus Bey iyi bir doktor. Kendisine başarılarının devamını dilerim.
Şehmus Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şehmus Özmen, Nefroloji, İç Hastalıkları. Size Şehmus Özmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nefroloji Randevusu, Randevu, Hemodiyaliz, Kan Elektrolit Testi, Periton Diyalizi, Diyaliz, Keratinin Kan Testi, Renal Ultrason, Esd (Sedimantasyon), Tam Idrar Tahlili(Tit).
Şehmus Özmen adresi nerede?Şehmus Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu, Lambacı Sokağı, 34718 İstanbul
- Bulgurlu, Alemdağ Cd No:100 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şehmus Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şehmus Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şehmus Özmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şehmus Özmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şehmus Özmen hangi dilleri konuşuyor?Şehmus Özmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şehmus Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şehmus Özmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şehmus Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Şehmus Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar