Burdur Çavdır İlçe Hastanesi
Çavdır Toplum Sağlığı Merkezi Binası, Çavdır , Burdur

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Eskişehir Şehir hastanesi Nöroloji uzmanı Selahatin Ayas Bey'den annem için randevu aldım. Nörapati hastası uzun yıllardır bu hasatlıkla mücadele ediyor. Büyük sorunları var. Bu dalda ilk defa bu kadar mükemmelin mükemmeli bir doktora denk geldi. O kadar detaylı ve titiz bir inceleme yapıyor ki. Her olasılığı incelemeye calısıyor. Güler yüzü , ilgi ve alaksı, detaylı açıklamaları annem sanki doktorum değilde oğlum gibi herseyi rahatlıkla sorabiliyorum cevaplıyor dedi.Nöroloji doktoru arayanlar için kesinlikle öneriyorum. Memnun kalacaksınız.

Konum: başka bir yer Diğer

Eskişehir Şehir hastanesi 20.09.2023 de EMG randevumuzda Selahattin bey ve ekip arkadaşına minnettar kaldik.. Çok İyi kalpli, ilgili, samimi, sıcak, egosuz , tatlı dilli, esprili, harika bir doktor.. yanındaki yardımcı hemşiresi için de eksiksiz aynı görüşler geçerli.. oğlumuz Burak Eymen e bir abi bir abla samimiyetindeki yaklaşımları için ayrıca teşekkür ediyoruz.. Allah ikisinin de işlerini rast getirsin, hersey gönüllerince olsun.. Allah boyle iyi insanlarin sayılarıni arttirsin

Profili düzenle veya yönet