Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Selahatti̇n Kayahan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Selahatti̇n Kayahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahatti̇n Kayahan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Selahatti̇n Kayahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Selahatti̇n Kayahan adresi nerede?Selahatti̇n Kayahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kardeşköy Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahatti̇n Kayahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahatti̇n Kayahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selahatti̇n Kayahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selahatti̇n Kayahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selahatti̇n Kayahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahatti̇n Kayahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahatti̇n Kayahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selahatti̇n Kayahan hangi sigortaları kabul ediyor?Selahatti̇n Kayahan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selahatti̇n Kayahan ile iletişime geçmenizi öneririz.