Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Bahçelievler Mah. Limonlu Sok.No:20 Serdivan Bulvarı, Sakarya
Özel Altınova Hastanesi
mi...r
Tecrübeli ve ilgili bir doktor isim yapmış çok doktordan iyi olduğunu düşünüyorum 20.haftaya girdim bir çok doktora tavsiye üzerine gittim fakat onun engin bilgilerine daha çok güveniyorum kendimi daha rahat ifade edebiliyorum.
ne...k
Selahattin Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Öztürk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Selahattin Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Selahattin Öztürk adresi nerede?Selahattin Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Limonlu Sok.No:20 Serdivan Bulvarı Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selahattin Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Derince Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (4)Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları