b....ö
Kizimin doğumundan beri gittigim 3. Çocuk doktoru kizim 7 aylik keşke en başından beri tanışsaymışiz. Mükemmel bir doktor ilgisi alakası çocuklara olan düşkünlüğü teşhisleri gereksiz ilaç kullandırmaması gereksiz tahlillerle uğraştırmaması neyse onu soyleyebilem tek görüş te sarılık derecesini bile anlayabilen mükemmel bir doktor. Saygılarımı sunuyorum kendisine.
ba...t
Selahattin bey benim tanidigim en iyi cocuk doktoru en onemli ozelligi cocuklari cok sevmesi onun sayesinde kizimi anne sutuyle buyuttum kizima koydugu teshisler herzaman dogru cikti kendisine tesekkur eder herkese tavsiye ederim.
Selahattin Saylık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Saylık, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Selahattin Saylık adresi nerede?Selahattin Saylık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymaniye Mah. İstiklal Cad. No: 189 İnegöl
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Saylık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Saylık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Saylık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Saylık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Saylık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Saylık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selahattin Saylık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla