zü...u
HİÇ MEMNUN KALMADIM.KANAL TEDAVİSİ YAPTIRDIM AMA 1.5 AY SONRA DİŞİM YİNE AĞRIMAYA BAŞLADI.YİNE GİTTİM TEKRAR KANAL TEDAVİSİ YAPMAK YERİNE DİŞİ ÇEKECEĞİZ DEDİ DOKTOR.bENDE FİLMLERİ ALDIM ÇIKTIM.ONDAN BAŞKA 3 DOKTOR GÖRDÜ FİLMELRİ HEPSİ AYNI KARARA VARDI TEKRAR KANAL TEDAVİSİ YAPILACAK DENDİ.ŞİMDİ İKİNCİ KEZ KANAL TEDAVİSİNDE DEVLET KARŞILAMIYOR BEN ÇEKTİĞİM AĞRIYAMI YANAYIM VERDİĞİM PARAYAMI?
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
r...
manisanın bir numaralı kanal ted. uzmanı selahattin tural .bana kanal ted. yaptı. dişimi 2 yıldır çok rahat kullanıyorum. kullanılan aletler son teknoloji. manisada başka yerde yok. kanal tedavisi için selahattin beye çok teşekkür ederim.
s...
tedaviler güzel oldu bence muhteşem bir doktor yakınlarıma öneririm bana kanal tedavisi yaptı ayrıca 10 yaşındaki oğlumda yaptı ikimizde memnunuz. yemeklerimizi rahat rahat yiyip içiyoruz :) :) :)
Selahattin Tural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Tural, Diş Hekimi.
Selahattin Tural adresi nerede?Selahattin Tural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Caddesi No:57 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Tural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Tural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Tural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Tural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Tural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Tural hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selahattin Tural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.