Gazi, Adnan menderes Blv. No:38B Kat:2 Daire:6 Yenişehir, Yenişehir, Mersin

Botoks

Burun Estetiği

Rinoplasti

Selami Uzun Kliniği

Op. Dr. Selami Uzun İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi -Kulak Burun Boğaz alanında uzmanlığını almıştır. Hastalarına Özel Kliniğinde hizmet vermektedir.

Konum: Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği

Hem göz kapağı estetiği hem de burun estetiği oldum. Sürecin tamamında bütün endişelerimi sabırla dinledi ve her konuda tüm endişelerimi giderdi. Estetik ameliyat olmak psikolojik açıdan stresli bir süreç olduğu için böylesine yakından ilgilenen bir doktor olması bir şanstı.

Konum: Selami Uzun Kliniği Dudak Dolgusu

selami bey gerek güleryüzü, gerek müthiş başarılı işlemleriyle beni aşırı memnun etti. gönülden tavsiye ederim. kendisine dolgu yaptırdım ve müthiş doğal oldu

Konum: Selami Uzun Kliniği Rinoplasti

Burun estetiği oldum.Harika bir doktor. Burnum istediğim gibi oldu. Nefes almam da gayet iyi. Burun estetiği olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Selami Uzun Kliniği Diğer

Kulak iltihabi sebebiyle gittim.Yedavi surecinden cok memnun kaldim.Tedavi bitene kadar takipte olmasi bana guven verdi.

K
Konum: Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği

Rinoplasti ameliyati olmuştum ve nefes darlığı ciddi anlamda vardı . nefes almam inanılmaz iyi oldu ameliyat sonrası ve rinoplasti için de inanılmaz memnun kaldım çok hoşuma gitti .gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz . Selami Uzun ve ekibi ilgileri ameliyat öncesinden sonrasına beni yeni burnumla yeni bir insan haline getirdi

Konum: Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği

Hocamız ameliyatın bütün safhalarını anlattı ve ameliyat öncesinden ve sonrasına kadar ilgilendi . Ve sonuç olarak çok güzel bir burun çıkardı ortaya. Ekip olarak profesyonel olduklarını hissettiriyorlar. Tercih ettiğim için mutluyum .

Konum: Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği

Bugün ameliyatımın 7.günü tamponlar çıkarıldı ve gercekten mükemmel bir burun yapmış doktor bey ellerin de çok güzel bir hüner var tecrübe sahibi,güler yüzlü ve düşünceli bir doktor İyi ki seçimimi sizden yana kullanmışım. Pişmanlık duymayacağınızdan emin olabilirsiniz…

Konum: Selami Uzun Kliniği Rinoplasti

Selami bey güler yüzü ve ilgisi harika bir hekim burun ameliyatım gayet başarılı geçti ve hiçbir sorun yaşamadım kendisi bir telefon uzağınızda

Konum: Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği

Aşırı mutluyum şu an 8. Günüm yüzümde asla şişlik morluk yok çok az burnum ödemli sadece sol burnumun deliğinden nefes almıyordum çok iyi nefes alıyorum şu an. Şimdi doktorum hakkında konuşayım mükemmel bir insan her şeyden önce güler yüzlü ve siz nasıl isterseniz öyle bir burun yapıyor ve en önemlisi benim gibi takıntılı bir insana burnunu yaparım dedi. Daha önce çoğu doktor yapmaya çalışırım gibi cümleler kullanıyordu o direkt yaparım dedi. Hemşireleri çok tatlı süreç boyunca hepsi yanımdaydı ve eve geldiğimde her yazdığımda bana direkt dönüş yaptılar hiç korkmayın güvenin ve olun

Konum: Selami Uzun Kliniği Kulak Burun Boğaz Randevusu

Selami hocama nazal polip şikayetiyle başvurdum, polip için ameliyat olmuşken rinoplastiyi de aradan çıkardık. Kesinlikle işinin ehli, ameliyat sürecimi iki operasyon olmasına rağmen çok rahat geçirdim, morarma ve şişlik olmadı, hocamızın eli gerçekten çok hafif dikiş alımı ve aspire edilmesi sırasında da hiç acı, ağrı hissetmedim, iletişimi ve süreç takibi ile hastasını gerçekten her anlamda rahatlatan bir doktor. Ayrıca klinikteki ekibin de iletişimi, güler yüzü harika. Her soruma her zaman seve seve yanıt verdiler. Kendisini gönülden herkese tavsiye ediyorum.