20'lik Diş Çekimi
Selcan Özen Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Selcan Özen Muayenehanesi
Dentist Selcan Özen graduated from Suleyman Demirel University faculty of dentistry in 2003 and currently serving at her own private clinic.
m...
Selcan Hanıma yıllar önce arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. O zamanlarda dişlerime estetik dolgular yapılmıştı. Aynı zamanda kötü durumda olan iki dişime de implant yapıldı. Şimdilerde ise diş eti çekilmesi ve kemik kayıplarından dolayı oluşan yeni sorunlarla Selcan Hanım'a gittim. Araları açılan dişlerimi korumak için hem fonksiyonel, hem de estetik olarak zirkon kaplama yapıldı. Bilgisi ve tecrübesine güvendiğim titiz bir hekim.
n...
10 yıl önce eşimin tedavilerinden sonra ben de tedavilerimi Selcan Hanım'a yaptırdım. Çürük dişlerime estetik dolgular yapılmıştı. Kırılan ve diş dokusu az kalan bir dişime de onley yapılmıştı. Bu dişimi yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Diş sıkmak, kemik kaybı ve ön dişlerimin düzensizliği için yeniden Selcan Hanım'a gittim. Dişlerimi korumak ve sağlamlığını arttırmak için zirkon kaplama yapıldı. Rengi ve estetik görüntüsü çok doğal oldu. Hastayı bilgilendiren, detaycı ve işini severek yapan bir hekim.
m...
Ailemin de hekimi olan Selcan ablaya, 10 yaşından bu yana gidiyorum. Yıllar önce çürük dişlerime estetik dolgular ve bir dişime de amputasyon yapılmıştı. Şimdilerde ise çocukluğumda mecburen çekilen ve yer tutucuyla şu zamana kadar beklettiğimiz boşluğa 18 yaşına girdiğim için implant tedavisine geçildi. Kolay bir operasyon oldu. Ağrı, şişlik ve morarma gibi şikayetlerim olmadı. İmplant üstüne de estetik zirkon kaplama yapıldı. Çocukluğumdan bu yana severek, güvenerek ve korkmadan gittiğim Selcan ablaya gitmeye devam edeceğim.
i...
Yıllar önce, küçükken süt dişimi çeken Selcan ablaya, şimdi dişimdeki ağrı sebebiyle gittim. Çürüğüm ilerlediği için dişime birkaç seans süren kanal tedavisi yapıldı. Bu süreçte diğer dişlerime de estetik dolgular yapıldı. Selcan ablanın tedavi hakkında detaylı bilgi vermesi, titiz çalışması ve işini en iyi şekilde yapması çok güven verici.
s...
2016 yılında kardeşimin tavsiyesiyle Selcan Hanım'a gitmiştim. Çürük dişlerime estetik dolgular yapılmıştı. Sadece kökü kalan bir dişime de önce kanal tedavisi yapıldı, sonra içine vida yerleştirilip estetik kaplama yapılmıştı. Yani Selcan Hanım kökü kalmış, çekilir dediğimiz dişi bile kurtardı. Şimdi yine aynı sebeplerle kökü kalan ön bölgedeki başka bir dişime vida yerleştirilip diğer dişlerimle beraber estetik kaplamalar yapıldı. Güldüğüm zaman diğer dişlerimle aynı renkte ve kibar dişlerim oldu. Selcan Hanım benim ve ailemin her zaman güvenerek gittiği bir hekim olmaya devam edecek hiç şüphesiz.
n...
Selcan Hanıma ilk olarak 2013 yılında gitmiştim. Azı dişimin sadece kökü kalmıştı. Kanal tedavisiyle beraber, içi delinip zirkon post yerleştirildi. Daha sonra üstüne de estetik zirkon kaplama yapıldı. Yıllardır sorunsuz bir şekilde dişimi kullanıyorum. Ara ara kontrole gittiğimde bazı dişlerime dolgular yapıldı. Yine çürükten dolayı madde kaybı çok olan bir dişime zirkon kaplama yapıldı. Ağzımın küçük olmasından dolayı tedavi sırasında Selcan Hanımla karşılıklı olarak çok efor harcıyoruz. Ama sonuca bakınca mükemmel bir iş çıkıyor. Zaten Selcan Hanım da mükemmeli görmeden bırakmıyor.
le...
2013'te İstanbul'dan geldiğimde bir arkadaşım aracılığıyla Selcan hanıma gittim. Dişlerimde var olan çürüklerime estetik dolgular yapıldı. Aynı zamanda diş taşı temizliği de yapıldı. Selcan hanım işini severek yapan bir hekim.Çalışma prensibi, işine odaklanması ve titizliği bunun bir göstergesi.Aradan yıllar geçti ve şimdi kızımı muayene için götürdüm. Gitmişken benim dişlerimi de yeniden kontrol etti. Neyse ki bir sorun yokmuş. Ağız bakımım gayet güzelmiş.Ben de kendisinin hem fonksiyonel hem de estetik dolgular yaptığı için bu güzel sonucun çıktığına inanıyorum.
g.....
İstanbul'dan Antalya'ya tatil için geldiğimde babamın da yıllar önce dişlerini yapan Selcan hanıma gittik. Benim dişlerimde az da olsa çapraşıklıklar vardı.20 yaş dişlerim çıkmaya çalışırken bu çapraşıklıklar artmasın diye ve hatta ortodontik tedavi görmemek için bütün 20 yaş dişlerimin çekimine karar verdik. Diğer dişlerimde herhangi bir sorun olmadığını söyledi Selcan Hanım. 2 seansta 20 yaş dişlerimin tamamı çekildi. Konforlu bir çekim ve iyileşme sürecim oldu.Şişlik hiç olmadı. Hastasını bilgilendirmesi, dişe korumacı yaklaşması ve gerek görmediği bir işlemi boşuna yapmanın anlamsız olduğunu söyleyen bir hekim.Samimiyeti, içtenliği ve çok tatlı olması da ayrı tabii ki...
n...
With my brother's reference, I decided to come from Switzerland for a month to fix my long-standing dental problems. First of all, my diseased gums were thoroughly cleaned and unhealthy parts were removed and preparations were made for new dental aesthetics and functionality. My old bridges were both metal-backed and not aesthetically pleasing. Dr. Ms. Selcan provided me with such a treatment by saving even two teeth that went down to the roots, not only aesthetic and functional, but also It was healthy, it made sure you had a smooth and comfortable process. Dr. Selcan is a very dedicated, meticulous and highly professional dentist. If you laugh a lot, please be careful - you can't laugh with your mouth open when you make a joke
b...
15 yıl önce yaptırdığım tedavilerden çok memnun kaldığım için, yeni oluşan sıkıntılarımla tekrar Selcan Hanım'a gittim. Eksik diş bölgelerime de implantlarım yapıldı. Her zaman titizlikle, profesyonellikle ve estetik sonuçlarla bizi ailecek mutlu etmiştir Selcan Hanım.
Selcan Özen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selcan Özen, Diş Hekimi. Size Selcan Özen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, İmplant, Diş Eti Estetiği.
Selcan Özen adresi nerede?Selcan Özen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zümrütova Mahallesi Sinanoğlu Caddesi Deniz Apt. D:4 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selcan Özen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selcan Özen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selcan Özen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selcan Özen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selcan Özen hangi dilleri konuşuyor?Selcan Özen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selcan Özen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selcan Özen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selcan Özen hakkında ne düşünüyor?Toplam 104 hasta / danışan, Selcan Özen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri