Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Nebulizatör
ze...o
Tesadüfen gittim Allah binlerce Razı olsun beni Allah'ın izniyle tekrar hayata tutunmama yardımcı oldu
hu...n
TEVFİK SÖNMEZ
Çok ağır bir Kalp krizi ile konak hastanesine 118 servisi ile acil kaldırıldım. Orada Selçık Bey ve ekibi tarafından karşılandım. Benimle çok ilgilendiler ve ana damarıma stent takıldı.Allah Selçuk beyden razi olsun yaptigi tedavi sonrasında çok iyiyim.
me...r
Uzun zamandır nefes darligim verdi gitmedigim doktor hastane kalmadi bir çare olmadı Allah Selçuk beyden razi olsun yaptigi tedavi sonrasında çok iyiyim
fa...e
anjiyo ile stent içine stent yerleştirdi. tam bir sene oldu. olduğum andan itibaren hiç bir sorun yaşamadım. anjio plast için mükemmel hekim. bu sayedede teşekkürlerimi iletiyorum.
Selçuk Başcıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Başcıl, Kardiyoloji. Size Selçuk Başcıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Nebulizatör.
Selçuk Başcıl adresi nerede?Selçuk Başcıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Seka Dvh İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Başcıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Başcıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Başcıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Başcıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selçuk Başcıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Başcıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Başcıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Başcıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selçuk Başcıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar