Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer
Nev Esentepe Hastanesi
me...ı
Selçuk Bey ,Bursa'daki en iyi fizik tedavi doktoru bence.Fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı zaman zaman ağrım oluyor(boyun_bel).Selçuk Bey'in uyguladığı nöral terapi ,ozon gibi tedavilerinden cok memnunum.Bütün tedavilerinden olumlu sonuçlar aldım. Ayrıca hastasına yapacağı uygulamayı detaylı bir şekilde açıklıyor ve güven veriyor.Çok başarılı bir doktor iç rahatlığı ile gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.
d....n
Kolum kırılmıştı açılmıyordu bu sebepten gitmiştim tedavi sonrasında kolumu açmaya başladım. İyi bir doktor elleri dert görmesin.
ay...e
Benim boyun fıtığım vardı o sebepten gitmiştim tedavi sürecimiz oldukça güzel ve başarılı geçti. İyi bir doktor bilgisi içinizi rahatlatıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiyemdir.
Uzun zamandır bel ağrılarımdan kurtulamıyordum arkadaşımın memnuniyeti üzerine muayeneye geldim iyi ki size gelmişim tedaviniz ilgi alakanız mükemmel.tedaviden sonra 4 yıldır bel ağrısı yaşamadım.İlgili bilgili bir doktor. İyi ki sizin gibi doktorlarımız hala var.Teşekkürler
ee...ö
Münisküs burkulmasından dolayı gitmiştim, bilgisi ilgisi ve insancıl yaklaşımıyla 5 yıldızlık doktor. Tehşis ve tedavi sürecinde tatmin edici söylemleri içinizi rahatlatıyor.
Merhabalar hocam bir seansta agrilarimi ve sorunumu cozdugunuz icin minnettarim size ayrica guleryuzunuz ve ilgili davranisinizdan oturu tesekkur ederim İyiki sizin gibi doktorlarimiz hala var
Çok güzel teşhis koydu hastalarıyla diyaloğu çok iyi hastalıkları hakkında hastasya detaylı bilgi veriyor detaylı muayene ediliyorum. İlk 10 gün biraz ağrılarım oldu sonradan fizik tedavi rotasına girdi vucut belirli egzersizler var fizyoterapistlerin yaptığı manurel terapiler çok etkili oldu bel çekme çok yararlı oldu kendini fizik hareketleri gösterdiler onları uyguladım o da çok yararlı oldu tüm ekip olarak ilgilenmeisnden memnunun bir de arkdaşlarımı da yönlendirdim gidenlerden memnun kalanlarda oldu.
se...m
Tesekkur ederim hersey icin.sizin sayenizde bel agrimdan kurtuldum ve 5 yildir rahatim.agrisiz yasam cok guzelmis
Selçuk Çoşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Çoşkun, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Selçuk Çoşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Selçuk Çoşkun adresi nerede?Selçuk Çoşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Çoşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Çoşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Çoşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Çoşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selçuk Çoşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Çoşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Çoşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Çoşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selçuk Çoşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları