2008 den beri kemik erimesi ile birlikte aşırı terleme ve halsizlik şikayeti ile Selçuk Hocaya ulaşma şansım oldu.Kesin teşhisin ardından ameliyata gönderdi.3-5 güne kadar paratroid adenom ve troid nodül ameliyatı olacağım.Hacettepenin " Aziz Sancarı "Tanrı böyle bilim adamlarımızı sağlıklı ve uzun ömürlü kılsın.Türk milletine ve insanlığa faydaları daim olsun.Atatürk'ün hekimleri işte bunlardır.
al...e
Merhaba yaklaşık 7-8 yıl önce en son tedavi oldum sayın doktorumla.ve uyguladığı tedavi gayet iyiydi.yurtdışına gittiği için yollarımız ayrıldı.ve hacettepe hastahanesi ilede irtibatım kesilmişti.şimdi yine sağlığımla ilgili problemler yaşıyorum ve kendilerini bulmak istedim ve şükür buldum.en kısa zamanda randevu alıp muayeneye gideceğim.sayın hocama sağlıklı yaşam dilerim.sevgiler...
Selçuk Dağdelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Dağdelen, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Selçuk Dağdelen adresi nerede?Selçuk Dağdelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Dağdelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Dağdelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Dağdelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Dağdelen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Dağdelen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Dağdelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selçuk Dağdelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla